Brad Pitt és lánya, Shiloh között különleges a kötelék: Angelina nem örül annak, amire készülnek

Brad Pitt
AFP - Christophe Archambault
szülők Brad Pitt lánya Angelina Jolie apa
Brad Pitt és Angelina Jolie gyereke, Shiloh úgy döntött, változtat egy kicsit a család berendezkedésén: ennek a színésznő természetesen nem örül, de kénytelen elfogadni lánya döntését, akit különleges kötelék fűz apjához.

Az alma nem esik messze a fájától! Shiloh Jolie-Pitt és apukája, Brad Pitt közös érdeklődéseik miatt kötődnek erősebben egymáshoz. "Ahogy idősebb lett, elég egyértelművé vált, hogy Shiloh az apja lánya" - mondja egy bennfentes, megjegyezve, hogy a 17 éves lány szenvedélyesen rajong a történelemért, a művészetért és az építészetért. "Ezt az apjától örökölte." Shiloh és a 60 éves Brad más területeken is közös érdeklődési körrel rendelkeznek. "Mindketten szeretnek kosárlabdázni, és olyan dolgokról beszélgetnek, mint a környezetvédelem, a klasszikus filmek és a könyvek" - folytatja a forrás.

 "Különleges kötelék fűzi őket egymáshoz."

Ráadásul Brad Pitt átvett is egy-két dolgot a lányától. 2023 januárjában elárulta, hogy "azon kapta magát, hogy mostanában élvezi a táncolgatást", mert Shiloh tánctudása inspirálta őt. Korábban 2022-ben áradozott a lánya ritmusérzékéről. "Könnyet csal a szemembe, igen" - mondta az Entertainment Tonightnak, miután vírusként terjedt el az interneten az a videó, melyen Shiloh  Lizzo "About Damn Time" című dalára táncolt a TikTokon. "Nem tudom, honnan vette ezt. Én vagyok Mr. Kétballábas."
 

Shiloh Jolie Pitt
Forrás:  Getty Images via AFP


Bradet és Shiloh-t "elszakíthatatlan kötelék" köti össze. "Brad soha nem gyakorol nyomást Shiloh-ra, és arra bátorítja, hogy kövesse az álmait" - mondta a bennfentes a kapcsolatukról. "Jól érzi magát, mert bármiről beszélhet az apjával".

Most, hogy Shiloh a felnőttkor küszöbén van, készen áll egy nagy változásra: úgy döntött, hogy apjához költözik 

- mondta egy forrás az In Touchnak. Angie "nem volt boldog" amiatt, hogy lányuk el akar költözni otthonról, de készen áll arra, hogy támogassa Shiloh-t. "Angelina tudja, hogy Shiloh már felnőtt, és meghozhatja a saját döntéseit" - mondta a bennfentes. "Shiloh nem boldogtalan Angelinánál, de hamarosan 18 éves lesz, és szeretné felrázni a dolgokat". Szerencsére Brad 8,3 millió dolláros Los Feliz-i birtoka sétatávolságra van Angelina otthonától, így "Shiloh bármikor átsétálhat Angie-hez és a testvéreihez" - tette hozzá a forrás.

Angelina Jolie végleg hátat fordítana Hollywoodnak, de Brad Pitt miatt nem teheti

Anglina Jolie elejtette, hogy végleg hátat fordítana Hollywoodnak és Amerikának is, ezt azonban addig nem teheti meg, amíg nem ér véget a harc egykori férjével, Brad Pitt-tel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.