Meghan Markle különös haragot táplál Katalin iránt: Harry herceget felemészti az ellentét

Meghan Markle
Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
vita katalin hercegné Meghan Markle Harry herceg
Úgy tűnik, bármi is történjék, Meghan Markle és Katalin számára nincs visszaút: a tékozló hercegné különös haragot táplál Vilmos felesége iránt, és ez még most, a betegség idején sem enyhült.

A Meghan Markle és Katalin közötti viszály állítólag mélyen gyökerezik. Harry herceg felesége még mindig különös haragot táplál a walesi hercegné iránt. 

Úgy tűnik, hogy vannak olyan sérelmek, amelyek nem gyógyultak be, és talán soha nem is fognak.

Ahogy Tom Quinn királyi szakértő elmondta, Meghan Markle "egyáltalán nem érez bűntudatot Katalin hercegné miatt". Quinn szerint Harry herceg felesége úgy gondolja, hogy sógornőjének jobban kellett volna támogatnia őt mindazon nehézségek közepette, amelyeket a brit monarchián belül tapasztalt. Szerinte Katalinnak mindenkinél jobban meg kellett volna értenie őt. A sussexi hercegné nem értette, "miért követte mindig a királyi irányzatot" ahelyett, hogy az ő oldalára állt volna.

Harry herceg, Meghan Markle, Vilmos herceg, Katalin hercegné
Meghan Markle nem bocsát meg, így a családi kapcsolatok sem tudnka helyre állni
Forrás: AFP

Katalin március 22-i rákdiagnózisa után Meghan Markle állítólag nagyon feldúlt volt, ám ennek ellenére "nem látja, hogy lenne lehetőség a visszaútra" - folytatta a királyi szakértő. Hozzátette: 

"Katalin hercegné rákdiagnózisa igazi sokk volt Meghan számára, de mivel a kapcsolatuk mérgezővé vált, nem látja módját, hogyan lehetne helyrehozni."

Meghan állítólag még mindig úgy gondolja, hogy "Katalin tévedett, és bocsánatot kellene kérnie". Meghan és Harry mindezek ellenére a betegség bejelentése után támogatásukról biztosították Vilmos herceget és feleségét. Harry herceget felemészti az ellentét, hiszen ő mindig jóban volt a sógornőjével, de a felesége iránti lojalitása győzött. Ettől azonban még nagyon is hiányzik neki a kapcsolatuk.

Összeveszett Harry herceg és Meghan: fontos kérdésben nem értettek egyet

Nem mindenben ért egyet a sussexi hercegi pár. Harry herceg azonban nem hagyta magát, legyőzte feleségét egy fontos kérdésben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.