Összeveszett Harry herceg és Meghan: fontos kérdésben nem értettek egyet

Meghan Markle Harry herceg
Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
harry és meghan főzőshow Netflix gyereknevelés
Nem mindenben ért egyet a sussexi hercegi pár. Harry herceg azonban nem hagyta magát, legyőzte feleségét egy fontos kérdésben.

Sajtóértesülések szerint nem szerepel Archie herceg és Lilibet hercegnő Meghan Markle és Harry herceg új Netflix-műsoraiban. Bár felesége szerette volna megmutatni őket új főzőshow-jában, Harry herceg távol akarja tartani gyermekeiket a nyilvánosságtól, és úgy tűnik, meggyőzte a feleségét az igazáról, így sem ebben, sem a sportműsorukban nem láthatja a közönség a legkisebb sussexieket.

The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex, Meghan Markle, Harry herceg
Nem mindenben ért egyet Harry herceg és a felesége, Meghan 
Forrás: Getty Images/The Duke & Duchess Of Sussex Visit Sussex

Korábban a Harry és Meghan című Netflix-sorozatban egy-egy alkalommal feltűntek a gyerekek, de csak pillanatokra, alig láthatóan. Úgy tűnik, Harry a már cseperedő kicsiket távol akarja tartani a médiától, így hiába lesz az otthoni főzés, kertészkedés, szórakozás és a szeretet Meghan sorozatának témája, abban a gyermekei nem kaphatnak helyet. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.