Victoria Beckham a férje hátán távozott a százmilliós szülinapi partijáról - Fotók

"Lola" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images/"Lola" Premiere - Arrivals - Michael Buckner
ünneplés David Beckham Victoria Beckham születésnap
David Beckham hatalmas bulit rendezett szombaton a feleségének, Victoriának, aki az 50. születésnapját ünnepelte. Az egykori Spice Girl mankóval érkezett a parti helyszínére, majd a férje hátán távozott hajnalban.

Victoria Beckham április 17-én töltötte be 50. életévét. Az üzletasszony és családja hatalmas bulival ünnepeltek szombaton az Oswald’s nevű londoni privát klubban, mindenkit meghívtak, aki számít, ott volt Hollywood és Anglia krémje. Beckhamék nem sajnálták a pénzt, sajtóértesülések szerint 300 ezer eurót, körülbelül 118 millió forintot költöttek a rendezvényre.

Victoria Beckham
Forrás: Northfoto

Victoria mankóval érkezett a klubba, úgy tűnik még mindig nem jött teljesen rendbe edzőtermi balesete után. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy jól érezze magát: együtt énekelt a Spice Girls többi tagjával, a Stop című slágert adták elő, erről pedig David egy videót is megosztott a közösségi oldalán.

A buli hajnalig tartott, a szülinapos a férje hátán távozott a klubból fél 3-kor.

Victoria Bekcham, David Beckham
Forrás: Northfoto

Victoria Beckham egyetlen szemceruzát használ a visszafogott nappali sminkjéhez, amit aztán egyetlen mozdulattal alakít át úgy, hogy egy partihoz is megfelelő legyen. Trükkjeiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.