Ő Victoria Beckham ritkán látott húga: Louise-szal akár ikrek is lehetnének

Victoria Beckham
Getty Images - Pierre Suu
család David Beckham Victoria Beckham születésnap
Victoria Beckham április 17-én, szerdán lett 50 éves, a jeles alkalomból pedig az egykori Spice Girl ritkán látott húga, Louise Adams is gratulált - egy közös fotóval.

A családi fotón Victoria, a szülei és a testvére, Louise szerepel, akivel nem is hasonlíthatnának jobban egymásra. A fotó mellé Louise ennyit írt: „Boldog születésnapot @victoriabeckham. Remélem, csodálatos napod lesz és ünnepelsz!" Egy GIF-et is a képre biggyesztett, rózsaszín koronát tett Victoria fejére.

Voctiroa Beckham és családja, születésnap 50
Forrás: https://www.instagram.com/louisesadams/

Louis egyébként fiatalabb Victoriánál, négy gyermeket nevel. Kétszer volt házas, második férjétől 2014-ben vált el. A nővéreknek van egy öccse, Christian, ő igyekszik teljes mértékben távol maradni a rivaldafénytől.

Az 50 éves Victoria Beckhamet a férje, David is felköszöntötte, megható videót posztolt felesége gyerekkoráról és közös életük meghatározó pillanatairól. A képsorokhoz megható üzenetet is mellékelt, melyből egy csipetnyi humor sem hiányozhatott:

„Boldog születésnapok kívánok a gyönyörű feleségemnek... Amikor megéred ezt a kort, vissza kell emlékezned azokra a pillanatokra, amelyekre büszke lehetsz, amit elértél és amit felépítettél. Posh Spice, üzletasszony és persze, az angol válogatott csapatkapitányának felesége. De a legnagyobb sikered, hogy csodálatos gyerekeket neveltél, szeretted és tanítottad őket. Kimondhatatlanul szeretnek téged, ahogy mi mindannyian. Legyen különleges napod, megérdemled, 50 vagy és fitt! Őszintén mondom!”

Victoria Beckham nemrég megmutatta, hogy egyetlen szemceruzát használ a visszafogott nappali sminkjéhez, és az estihez is. Lépésről-lépésre nézhettük meg, hogyan készíti el védjegyét, a füstös make-upot. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.