Liam Hemsworth bemutatkozott a The Witcher főszereplőjeként: ő váltja Henry Cavillt

Liam Hemswort a The Witcher főszereplőjeként
YouTube/Netflix -
Vélemény Liam Hemsworth Henry Cavill The Witcher
A Netflix közzétette a The Witcher 4. évadának előzetesét. Először láthatjuk, hogy fest Liam Hemsworth a főszerepben.

A The Witcher 4. évadában már nem Henry Cavillt láthatjuk Ríviai Geraltként, a színész ugyanis távozott a sorozatból. A szerepét Liam Hemsworth vette át, aki most egy rövid előzetesben mutatkozott be főszereplőként.

Liam Hemsworth
Liam Hemsworth a The Witcher főszereplőjeként
Forrás: YouTube/Netflix

Így fest Liam Hemsworth Ríviai Geraltként

A The Witcher 4. évadának forgatása már a megszokott főszereplő nélkül zajlott, Henry Cavill ugyanis otthagyta a sorozatot. A helyét Liam Hemsworth vette át - akinek egy katasztrófa volt a házassága Miley Cyrusszal -, de nincs könnyű dolga. Egyrészt a rajongók nagyon megszerették az egykori Supermant ebben a szerepben, másrészt a sorozat íróival sincsenek igazán megelégedve. 

"Gondosan megpróbálták úgy alakítani, mint Henry Cavillt, és nem akarom lejáratni Liam Hemsworthöt, de Henry testalkata, fizikuma és hangja tette azzá az élőszereplős Geraltot, ami. Liam szerencsétlen helyzetben van, hiszen a szereposztáskor ő volt a második számú választás, és most visszahívták, hogy betöltsön egy nehéz és kényelmetlen pozíciót" - írta egy kommentelő. "Nem kellene Liamet gyűlölni - nem Henry távozása miatt halt meg a sorozat, hanem az írók miatt" - vélekedik egy másik, és bizony sokan osztják a véleményét.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.