Lecserélik Henry Cavillt: az új Superman-filmben már nem kap szerepet

Forrás: NurPhoto via AFP/Carlos Dafonte/NurPhoto/Carlos Dafonte -
Henry Cavill csere Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új főszereplőt választ James Gunn a készülő Superman-filmjéhez, mivel a történetben, aminek forgatókönyvét is ő írja, a fiatal Supermanre akar koncentrálni.

A döntés nem tette boldoggá Henry Cavillt, aki 2013 óta alakította Supermant, és ősszel kapott zöld utat a Warner Bros. stúdiótól, a DC stúdió anyavállalatától, hogy visszatérjen a szerepben. Októberben be is jelentette, hogy megint magára húzza a híres jelmezt.

Henry Cavill már nem lesz Superman Forrás: NurPhoto via AFP/Carlos Dafonte/NurPhoto/Carlos Dafonte


A 39 éves Cavill szerdán az Instagramon számolt be arról, hogy találkozott a DC stúdió társelnökeivel, Gunn-nal és Peter Safrannal, akiktől megtudta, hogy mégsem ő alakítja majd Supermant.
"Nem a legjobb hír, de ilyen az élet" - idézte a The Guardian a színészt, aki hangsúlyozta, hogy tiszteletben tartja a stúdió döntését, és minden jót kíván Gunn-nak és Safrannek az univerzum építéséhez, amibe belefogtak.
A rajongóit posztjában azzal vigasztalta, hogy ő ugyan nem ölti többé magára a köpenyt, de jó szívvel gondol régi filmjeire, és Superman azért mindig ott lesz nekik.

Gunn egy közleményében arról beszélt, hogy Supermannek azt a korszakát akarja feldolgozni, mikor még Clark Kentként a Daily Planet riportere volt. Hangsúlyozta, hogy nagy rajongója Henry Cavillnek, és megbeszélésükön számos izgalmas lehetőség került szóba esetleges jövendőbeli közös munkáikkal kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.