Eva Longoria: "Nincs senki az utcában, akivel ne feküdtem volna le"

Getty Images -
Gabrielle Solis Született feleségek Eva Longoria Eva Longoria Parker
A Született feleségekben való szerepléséről emlékezett meg Gabrielle Solis megformálója. Eva Longoria ezzel a szerepével futott be.

Eva Longoria a Today with Hoda and Jenna című műsorban Hoda Kotbbal beszélgetett, ahol szóba került a Született feleségek is, amelynek idén van a 20 éves évfordulója. A népszerű sorozat 2004-ben debütált az ABC-n.

Eva Longoria
Eva Longoria húsz éve vált ismertté, azóta a vörös szőnyeges események állandó résztvevője - a fotó a 2024-es cannes-i filmfesztiválon készült 
Forrás: WireImage

Eva Longoria ma is bombanő

Eva Longoria elmondta, a Született feleségek megváltoztatta az egész életét. Egy csapásra híres lett és rengeteget tanult a forgatások alatt. "Húsz év eltelt, és én semmit nem öregedtem" - viccelődött Gabrielle Solis megformálója, majd hozzátette, "dehogynem... akkor még szinte gyerek voltam, egy csecsemő".

A gyönyörű színésznő sokáig kimondottan csúnyának tartotta magát, hiszen szőke hajú, kék szemű nővérei közül mindig is kilógott barna bőrével és hajával. Talán épp emiatt sokáig fel sem merült benne, hogy színészkedésre adja a fejét. Egyetemre jelentkezett, ahol kineziológiából szerzett diplomát. A fordulópontot egy szülővárosában, Texasban megrendezett szépségverseny jelentette számára, amelyet a 23 éves lány meg is nyert. Eva ezután nem sokkal Los Angelesben találta magát, ahol igazán csak harmincévesen, a Született feleségek Gabyjaként indult be színészi karrierje.

 

DESPERATE HOUSEWIVES
Eva Longoria 8 évig forgatta a Született feleségeket
Forrás: Getty Images

"Szinte egy évtized volt az életemből, és az első bemutatón azt se tudtam, hol vagyok. Amikor először Londonban jártam, láttam, hogy a szálloda előtt hatalmas a tömeg. Kérdeztem, ki van itt, aki annyira fontos, hogy ennyien várják. Talán Bono? A sofőr ekkor azt válaszolta: 'te'"

 - idézte fel Eva, aki korábban azt nyilatkozta, ő személy szerint benne lenne a folytatásban, de úgy gondolja, a többiek nem ennyire lelkesek. 

 

DESPERATE HOUSEWIVES
Gabrielle Solis férjét, Carlos Solist Ricardo Antonio Chavira alakította
Forrás: Getty Images

Ha ma bújna Gaby bőrébe, influenszer lenne

Longoria arról is beszélt, ha a sorozat a jelenben játszódna, Gaby biztos influenszer lenne. Hozzátette, szívesen visszamenne a kitalált Lilaakác közbe, ahol 8 évig forgattak, bár nem tudja, mit tartogathatna még számára: "Nincs senki az utcában, akivel ne feküdtem volna le. Mindenki megvolt" -viccelődött

DESPERATE HOUSEWIVES
 A Jesse Metcalfe által megformált kamasz kertészfiú, John Rowland fontos szerepet játszott Gaby életében
Forrás: Getty Images

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.