verbális bántalmazás David Beckham Taylor Swift Victoria Beckham
David Beckham párhuzamot vont a Victoriával egykor történtek és a fiatal énekesnő sorsa között. Victoria Beckhammel a fociszurkolók viselkedtek csúnyán.

David Beckham arról a brutális bánásmódról beszélt, amelyet felesége, Victoria Beckham elszenvedett az ő focistakarrierje miatt. A támadások mindkettőjüket megviselték és örökre nyomot hagytak bennük.

Victoria Beckham, David Beckham
Victoria Beckham és David a bajban is egymás mellett álltak
Forrás: AFP 

Victoria Beckham ellen fordultak a rajongók

Mindezt láthattuk a Beckham című dokumentumfilmben is, ahol Victoria azokra a nehéz időkre emlékezett vissza, amikor a rajongók ellene fordultak. Ennek az volt az oka, hogy Davidet hibáztatták az 1998-as világbajnokságon Anglia vereségéért. 

Attrocitások érik Taylor Swiftet is

David elmondta, hogy sajnos ma sem jobb a helyzet, és párhuzamot volt az ő múltbéli szituációjuk és a Taylor Swiftet ért attrocitás között, amelyek a Travis Kelce, a Kansas City Chiefs játékosának meccsein érik. 

Beckham úgy véli, ilyesminek nem szabadna megtörténnie, és elmondta, reméli, hogy idővel ilyesmi már nem fordulhat elő. Hozzátette, bízik benne, hogy Taylor Swift elég erős ahhoz, hogy elviselje a negatív kritikát, de bárhogy is legyen, felháborítónak találja, hogy egyáltalán beszélni kell az ilyesmiről. 

Travic Kelece, Taylor swift
Taylor Swift talán elég erős ahhoz, hogy elviselje a negatív kritikát
Forrás: WireImage

Későn, de megérkezett a bocsánatkérés is

Az interjú során David azt is elmondta, hogy a dokumentumfilm - amelyet  világszerte több mint 11,6 millióan néztek meg - megjelenése után Victoriával egy bocsánatkérő levelet találtak az autójukon, amit úgy értelmeztek, az emberek talán átértékelték, azt, ahogyan Victoriával bántak. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.