esküvő híresség 2013 Galambos Dorina Orbán Ráhel Andy Vajna Palácsik Tímea Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év nagy áttekintései közül korábban a legmeglepőbb magyar szakításokat szedtük csokorba. Ezúttal egy kicsit boldogabb vizekre eveztünk, és a 2013 év álomesküvőit gyűjtöttük össze. Jöjjenek az olykor nem is annyira ifjú párok itt a Life.hu-n.

1. Andy Vajna és Palácsik Tímea
Vajna és fiatal szerelme, Tímea családtagok, közeli barátok és világsztárok körében, a nyilvánosság kizárásával házasodtak össze Los Angelesben. Az Antonio Banderas villájában tartott, augusztus 19-ei buliről itt nézegethetsz képeket. A pár luxusnászútjáról itt, a lányképésről pedig az alábbi linken olvashatsz.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

2. Tiborc István és Orbán Ráhel
A polgári esküvőt követően Orbán Viktor miniszterelnök lánya templomban is kimondta a boldogító igent. Ráhel gyönyörű menyasszony volt, a mennyezgő fotógalériáját itt érheted el.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

3. Pély Barna és Galambos Dorina
A szerelmesek már tíz éve alkotnak egy párt, de csak augusztusban fogadtak örök hűséget egymásnak. A házaspár a Megasztárnak köszönheti a szerelmet, amelyben Dorina mint versenyző, Barna pedig zsűritagként vett részt.

Fotó: Temesi Ádám

4. Shane Tusup és Hosszú Katinka
Hosszú Katinka augusztus 22-én hozzáment szerelméhez és edzőjéhez, Shane Tusuphoz.
Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Katinka egy kékszalagos, tütüszoknyás menyasszonyi ruhában mondta ki az igent a Seychelles-szigetek homokos tengerpartján. Világbajnok szerelmükről a Szexpázsit blogon nézhetsz meg további szexis képeket.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

5. Jaime Bernardo és Cservenyák Viktória
Jaime Bernardo holland herceg, a Bourbon-Párma ház tagja és magyar kedvese, Cservenyák Viktória októberben házasodtak össze. Viktória, aki az olimpiai bajnok vízilabdázó és rákkutató vegyész Cservenyák Tibor lánya, egy visszafogott, ugyanakkor elegáns ruhakölteményt viselt hosszú fátyollal.

Forrás: AFP

6. Kucsera Gábor és Tápai Szabina
Júliusban elkelt az egyik legsármosabb magyar sportoló, Kucsera Gábor ugyanis oltárhoz vezette Tápai Szabinát. A Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén tartották esküvőjüket, ahol a kajakos DJ unokatestvére a 90-es évek slágereit játszotta a 90 fős násznépnek. Októberben pedig megszületett a trónörökös is.

Forrás: Facebook/

7. Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Szeptemberben férjhez ment Baby Gabi is, akit hamisítatlan, vidéki dínom-dánommal ünnepelte meg, hogy bekötötték a fejét. A csárdában volt mulatós zene, négyemeletes torta és a menyasszonytánc is.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

8. Szekeres Nóra
Hónapokig sikerült titokban tartania Szekeres Nórinak,hogy férjhez ment. A Babavilág 33 éves műsorvezetőjére három évvel ezelőtti válása után a szerelem egy üzletember személyében talált rá ismét. Nóri előző házasságából született gyermekei, a tizenhárom éves Noa, valamint a tízesztendős Milu és a férfi kölcsönösen elfogadták egymást.

Forrás: Just Creative

9. Pataki Zita és Attila
Különleges napon, különleges módon, végtelenül egyszerű ruhában házasodott az RTL KLub szőke időjósa, Pataki Zita, aki később részletesen mesélt élete egyik legboldogabb napjáról. Ezt a videót itt érheted el.

Fotó: Kovács Márk

10. Damu Roland és Edina
Damu Roland júliusban úgy döntött, hogy annak ellenére, hogy börtönben van, feleségül veszi azt a nőt, akit mindig is keresett. Edinával a pszichiátrián ismerkedett meg, szerelmük pedig annyira erősnek bizonyult, hogy börtön ide vagy oda, oltár elé álltak.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

Szingliként, vagy párban szexelünk többet?http://www.life.hu/szeress/20131212-katz-david-a-life-hu-riportere-a-josephine-film-kapcsan-kerdezte-szily-norat-es-erdelyi-monikat.htmlA beteges féltékenység is a múlttal megmagyarázható?http://www.life.hu/szeress/20131209-deaki-timea-az-othello-szindromarol-debbi-es-steve-wood-kapcsolatarol-meselt.htmlSzületési időd elárulja, mikor fogsz bepasiznihttp://www.life.hu/szeress/20131115-nagy-melinda-sztrologus-szakerto-segit-hogy-olvasonk-mikor-pasizik-be.htmlSzívszorító dolgot tett halála előtt Paul Walkerhttp://www.life.hu/szeress/20131207-paul-walker-halala-elotti-szivszorito-tette-egy-idegen-parert.htmlÍme 2013 legmeglepőbb magyar szakításaihttp://www.life.hu/szeress/20131207-detar-rekasi-pikali-liptai-csobot-hujber-rippel-frei-is-elvalt-2013-ban.htmlSzakított Kiss Ramóna és milliomos barátjahttp://www.life.hu/szeress/20131208-kiss-ramona-a-baratok-kozt-szinesznoje-szakitott-pokermilliomos-kedvesevel-toth-richarddal.htmlEzek voltak 2013 legdurvább szakításaihttp://www.life.hu/szeress/20131205-2013-ban-michael-douglas-catherine-zeta-jones-monica-bellucci-es-vincent-cassel-is-elvaltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.