Szex egy egzotikus nővel - éjszakai pasivélemény

kaland párkapcsolat férfi LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok pasi álmodozik arról titokban, hogy szívesen viszonyt kezdene egy egzotikus külsejű nővel. Kíváncsiak voltunk, hogy mi ennek az oka. Férfivélemények következnek.


Tippünk: Az egzotikus nők titka - pasik vallomásai


A fekete bőrszín a nyerő

Balázs, diplomata (31)

"Van egy olyan mondás, hogy 'Once you goes black, you'll never goes back', azaz ha egyszer kipróbálod feketével, utána már nem fogsz visszatérni a fehérekhez, és rám ez abszolút igaz 22 éves korom óta, mikor először éltem át ilyet. Felszabadítóan hat rám a színes nők szenvedélyessége, életöröme, a gyönyörű testükről és bőrükről nem is beszélve. Az azért nem igaz, hogy csak feketékkel lettem volna az első alkalom óta, de mindig visszatalálok hozzájuk, legyenek akár afrikaiak, latin-amerikaiak vagy félvérek."

Thinkstock
Thinkstock


Nem a szín számít

Péter, fotós (35)

"Nem kell ahhoz sokfelé utazni, hogy az ember mindenféle bőrszínű és származású nővel kapcsolatba kerülhessen: én nyolc évig éltem New Yorkban, és ott aztán tényleg megtalálható mindenféle náció, én pedig többfélét ki is próbáltam. De sosem tudatosan: ha valakibe beleszerettem, vagy valakit megkívántam, az sose a bőrszíne vagy a nemzetisége miatt volt. És nagy különbséget sem észleltem: a mentalitásban és kulturális gyökerekben persze volt eltérés, de Amerika amúgy is egybeolvasztja a sokfélét - a szex pedig nem attól volt jobb vagy rosszabb némelyikkel, hogy milyen volt a színe."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.