párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes férfiak szerint nem könnyű megtalálni azt a nőt, akivel  minden maximálisan klappol az ágyban. Aki tényleg tudja, hogy mire van szüksége a partnernek, és nem riad meg attól sem, ha a pasi olykor extrém kényeztetésre vágyik.

Az egyik férfi még keresgél - mert állítása szerint még nem találta meg azt a nőt, akivel tökéletes harmóniában élhetne -, a másik pedig még hallani sem akar az igazi szextársról, mert fél, hogy az elkötelezettség miatt kimarad más nők kényeztetéséből. Férfivélemények következnek.

Tippünk: Te megtaláltad az igazi szexpartnered? (18+)

Thinkstock
Thinkstock

Zsolt, marketingmenedzser (36)

"Elhiszem, hogy létezik valahol az a nő, aki szexuálisan (és remélhetőleg más területen is) tökéletes partnerem lehetne, de hogy ezt a sors vagy a karma, vagy az univerzum kijelölte volna számomra? Én nem hiszek benne. Szerintem szerencsés véletlen lesz, ha egymásra találunk azzal a nővel. Mert még nem találtam meg, az biztos. Valójában - annak ellenére, hogy nagyon sok partnerem volt, és nincs gond a szexszel - még senkivel sem éltem át azt a harmóniát, amiről olyan sokat olvastam. Persze lehet, velem van a baj, én rakom magasra a mércét. Illetve van egy lány, akire folyamatosan gondolok, pedig vele csak egyszer volt szex, és igazából nem is azért maradt meg a lelkemben, mert olyan bombacsaj lett volna, inkább a belőle áradó nőiesség miatt. Volt abban a lányban valami erő."

Bálint, orvostanhallgató (25)

"Lehet, hogy létezik az én erotikus másik felem, de nem bánnám, ha nem mostanában lelnék rá. Én még próbálkozom a kereséssel, mert nem szeretnék a rám váró élményekről lemondani egyetlen nő miatt. Valójában még én se ismerem magam annyira, mint kellene, szerintem nem is tudnám hirtelen a másikról azt, hogy 'na, ő az', vagy neki lennének téves benyomásai rólam a jelenlegi állapotomban. Nem lehet, hogy akkor jelenik meg az igazi szextárs, akkor vonzzuk be őt, ha már elég érettek vagyunk? Én nagyon ezt remélem!"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.