Kínos percek az Emmy-gálán! Szétnyílt a színésznő fenekén a ruha

Emmy-díj Sofía Vergara ciki vörös szőnyeg díjátadó divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Vergara egyike volt azoknak a sztároknak, akik gyönyörűen néztek ki a helyi idő szerint hétfő hajnalban rendezett Emmy-gálán. A 40 éves színésznő azonban kínos divatbalesetet szenvedett, amely majdnem nevetség tárgyává tette.

Húsz perccel azelőtt, hogy a Modern család című sorozat nyert volna a gálán, a szappanopera egyik főszereplője, Sofia Vergara épp a színfalak mögött izgult azon, hogy a fenekén lévő hatalmas nyílást sikerüljön időben eltüntetni. A gyönyörű színésznő egyike volt a legszebb ruhát választó sztároknak a gálán.

WhoSay.com / Sofia Vergara
WhoSay.com / Sofia Vergara

A Zuhair Murad sellőruha azonban feladta a küzdelmet a vörös szőnyeges pózolás után: a színésznő fenekén végigfutó cipzár egyszerűen kettényílt. Tény, hogy a latin szépség idomai nőiesen teltek, de azért egy nagyon csinos és vékony nőről van szó, akit nem kellett cipőkanállal belepasszírozni a ruhába. Szerencsére a háttérben dolgozó szakemberek gyorsan összeöltötték a színésznő fenekén a ruhát.

Átadták a legjobb tévés produkcióknak járó Emmy-díjakathttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120924-atadtak-a-televizios-oscardijnak-tartott-2012es-emmydijakat.htmlToronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gálárólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-gyonyoru-es-borzalmas-alkalmi-es-estelyi-ruhak-sztarokon-a-2012es.htmlParódiába illő szettek a vörös szőnyegen - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120920-heti-szepsegmustra-kylie-minouge-enekesno-olivia-wilde-szineszno-es-christy.htmlKatasztrofális frizurák a vörös szőnyegen - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120914-kate-hudson-audrey-tautou-diana-kruger-mila-jovovich-britney-spears.htmlMonogám típusok a vörös szőnyegen - Heti trendmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120907-monogam-sztarok-akik-ragaszkodnak-a-megszokott-frizurahoz-heti-trendmustra.htmlEz lehetne az év legborzalmasabb ruhája a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120906-nancy-dellolio-borzalmas-atlatszo-ruhaban-mellet-villantott-a-voros-szonyegen.htmlLógó mellekkel érkezett a vörös szőnyegre az olasz színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120904-logo-mellekkel-jelent-meg-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegen-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.