Lógó mellekkel érkezett a vörös szőnyegre az olasz színésznő

mell fashion week mellbimbó velencei filmfesztivál ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69. Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén jó pár különleges és hajmeresztő összeállítást láttunk. Volt, aki nem is magával a ruhával hibázott, hanem azzal, ahogyan viselte.

Ahogy már arról beszámoltunk arról, a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén a bugyi volt a központi téma: volt, aki a magas derekú nagymamabugyira szavazott, más az áttetsző estélyi alá parányi tangát húzott. A 38 éves olasz színésznő, Romina Mondello is elfeledkezett a fehérneműjéről. Igaz, ő a bugyija helyett a melltartóját hagyta otthon.

AFP
AFP

A látvány több volt, mint borzalmas, mivel a színésznő hófehér felsőt viselt, amely még inkább kiemelte a színésznő idomait. Vannak persze, akik szerint a merev mellbimbó menő, de azért vannak olyan helyszínek, amelyek a kivételek közé tartoznak. A vörös szőnyeg szerintünk kifejezetten ilyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.