Toronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gáláról

színésznő Emmy-díj ruha Sofía Vergara vörös szőnyeg Heidi Klum sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyi idő szerint hétfő hajnalban adták át az Emmy-díjakat, ami egyet jelent azzal, hogy számtalan híresség fordult meg a vörös szőnyegen néhány óra alatt. A gálán a színeké volt a főszerep, de voltak, akik ragaszkodtak a jól bevált púderárnyalatokhoz - vesztükre. A Life.hu megmutatja a négy legszebb ruhában érkező sztárt és négyet azok közül, akiknek stylistot kellene cserélniük.

Heidi Klum

Vajon mit szól ahhoz Heidi Klum frissen felvállalt testőr szerelme, hogy a négygyermekes modell anyuka szólóban lépett a vörös szőnyegre, ráadásul a gyönyörű, de merész Alexandre Vauthier ruha azt üvölti róla, hogy szingli. A múlt héten napvilágot látott toplesz fotók után legalább a mellbimbót takaró dekoltázs, a szexi hátkivágás, a majdhogynem bugyit villantó szoknyaforma lehetne akár ciki is, de a 39 éves Heidi Klum tökéletesen viseli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julianne Hough és Sofia Vergara

Az Emmy vörös szőnyegén a kék volt a sláger: a királykéktől a tengerkéken át minden megfordult a vörös szőnyegen. Sokáig gondolkoztunk, hogy Sofia Vergara vagy Julianne Hough ruháját emeljük ki a kékek közül - Heidi Klum után -, végül úgy döntöttünk, mindkettőt megmutatjuk. Egyszerűen mesések!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Julianna Margulies

Hogy hogyan lehet egy végtelenül egyszerű szabású ruha lenyűgöző, arra Julianne Margulies színésznő Valentinója a tökéletes példa. A virágmintás estélyi tökéletesen állt a színésznőn, a lila fülbevalóért pedig piros pont jár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lena Headey

A Trónok harca egyik szereplőjeként is ismert Lena Headey fekete özvegyként lépett a vörös szőnyegre. A pókhálószerű terebélyes ruha elrejtette a színésznő alakját, akinek vonásait nemcsak a fekete hajszín keményítette meg, hanem a fekete ruha is komorabbá tette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashley Judd

Valószínűleg csak Ashley Judd stylistja tudja, miért egy régivágású ruhát választott a színésznő számára, akit nem csak a ruha színe tett fáradttá és öreggé - a sok plasztikai műtét ellenére is. A másik kérdést a sztár fodrászának szegeznénk, a színésznő ugyanis nemcsak a ruhával, hanem a frizurájával is toronymagasan mellélőtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amanda Peet és Portia de Rossi

Ki tudja, miért ragaszkodnak egyes színésznők a púderszínű csipkéhez, főleg akkor, ha minden másban jobban mutatnának. Amanda Peet és Portia de Rossi is ebbe a kategóriába tartozik. Az utóbbi overalljára pedig egyszerűen nincs mentség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.