Váratlanul új albuma jelent meg Beyoncénak

Jay-Z zene Kelly Rowland album Justin Timberlake Beyoncé Blue Ivy Carter klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre senki nem számított: megjelent az énekesnő ötödik albuma, amely a Beyoncé címet kapta.

Mindenfajta előzmény és felhajtás nélkül megjelent Beyoncé legújabb albuma. Az énekesnő ötödik lemezéről már csaknem egy éve folynak a spekulációk, ám senki nem sejtette, hogy még idén megjelenik.

Forrás: AFP

A meglepetések sora itt még nem ért véget: Beyoncé férje, Jay-Z és kislányuk, Blue Ivy mellett Kelly Rowland és Justin Timberlake is közreműködött a 14 dalt tartalmazó album elkészítésében, mindemellett pedig 17 vadonatúj klipet is leforgatott. Az énekesnő Instagramján is megosztotta a nagy hírt az alábbi bámulatos videóval:

Ilyen lapos a diétázó Beyoncé hasahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131211-beyonce-amerikai-enekesno-vegan-dietajanak-eredmenye-ilyen-lapos-a-hasa.htmlVegán lett Beyoncé és Jay-Zhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131204-beyonce-amerikai-enekesno-es-jay-z-amerikai-rapper-vegan-eletmodba-kezdett-novenyi-alapu-etkezes.htmlIlyen cuki kislány volt Beyoncéhttp://www.life.hu/life/galeria/20131025-fotokon-akkor-es-most-beyonce-knowles-amerikai-enekesno.htmlBeyoncé és Jay Z a legtöbbet kereső sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130920-beyonce-amerikai-enekesno-es-ferje-a-rapper-jay-z-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.