Radics Gigi örömmel követi a karácsonyi tradíciókat

Forrás: Radics Gigi -
karácsony fotó smink Radics Gigi tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fantasztikus hangú énekesnő minden évben alig várja, hogy végre beköszöntsön a karácsonyi időszak. A 20 éves sztár a sok munka ellenére már most ünnepi lázban ég, amiről örömmel mesélt a Life.hu-nak, sőt néhány szépségtippet is megosztott velünk. 

Hogyan készülsz az ünnepekre?

A december mindig igen terhelt időszak. Ilyenkor rengeteg koncertet adok, ahol kérni szokták a karácsonyi dalokat, így pedig hamar „elkap” az ünnepi hangulat. A számtalan feladat miatt sajnos mindig a legutolsó pillanatban jutok el oda, hogy ajándékot vegyek.

Radics Gigit hamar elkapja az ünnepi hangulat Forrás: Radics Gigi

Hogyan néz ki nálatok az ünnepi szett?

Nincs megszabva, hogy ki miben álljon az ünnepi asztal mellett. Tudjuk magunkban, hogy ilyenkor meg kell adni a módját a dolgoknak, de nincs szabályokhoz kötve.

Mi az a smink, amelyet szívesen felteszel karácsonykor?

Alapvetően is szeretem sminkelni magam, hiszen jó érzés úgy megjelenni, hogy csinosnak érezem magam. A piros rúzs az ünnepek alatt mindig tökéletes választás, használni is szoktam.

Gyermekkorotokban a szüleitek elvárták, hogy csinosak legyetek szenteste?

Hatéves koromban édesanyám fehérbe öltöztetett minket. Úgy néztünk ki, mint az angyalok. Erről videó is készült, ahogy ott állunk a karácsonyfa mellett. Sosem felejtem el! Karácsonyi pulcsikat azonban sosem viseltem, mint a tipikus hollywoodi filmekben. Az eddig kimaradt.

Radics Gigi: Hatéves koromban édesanyám fehérbe öltöztetett minket Forrás: Radics Gigi

Milyen színek dominálnak az ünnepek alatt?

A tradicionálisak, például a piros és a zöld. Nálunk anya nagyon szeret dekorálni – ő a stylistom –, hiszen nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy egyes színeket mivel kombináljunk. Tavaly például a bronz árnyalat dominált.

Kérlek, mondj egy olyan szettet, amelyet szívesen viselnél karácsonykor

Szokták mondani, hogy a fekete nem jó karácsonykor, én viszont nem hiszek ebben. Szerintem bátran vegyünk fel fekete darabokat, ha ahhoz van kedvünk. Ehhez piros szájat és egy natúr sminket tudnék elképzelni. Ez így szexi, de mégis elegáns. Ha pedig mondjuk a fehér mellett tesszük le a voksunkat, akkor szintén a natúr smink a tökéletes választás.

Sokak szerint a fekete nem jó ötlet karácsonykor, de Gigi szuperszexi öltözékével rácáfol erre Forrás: Instagram/Radics Gigi

És a kiegészítő?

Hát valami szolidat. Ilyenkor amúgy is minden díszes. Az arany és az ezüst ékszerek jó választások lehetnek, bár ezekből is inkább a kisebb méretű darabok. Mindig a ruhán legyen a hangsúly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.