Christina Applegate mellrák terhesség várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az egykori tinisztár, Christina Applegate és vőlegénye, a rocker Martyn Lenoble első gyermeke.

Újra boldog lehet Christina Applegate. Az Egy rém rendes család Kelly Bundyjaként ismertté vált tinisztár pár éve ugyanis még az életéért küzdött, most azonban megszületett első gyermeke, Sadie Grace Lenoble - tudtuk meg az US magazintól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznőnél 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak, majd mindkét mellét eltávolították, hogy megakadályozzák a daganat továbbterjedését. Ezt követően pedig számos rekonstrukciós műtéten kellett átesnie. Christina azonban teljesen felépült, sőt szeptemberben bejelentette a várandósságát is. "A baba és a mama is remekül van" - jelentette be a boldog apuka, Martyn. A sztárpár kapcsolata Christina betegségével csak erősebb lett, és tavaly Valantin-napon eljegyezték egymást. "Nélküle nem biztos, hogy kibírtam volna mindezt" - nyilatkozta akkor a színésznő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.