VV4: Anikó szerelmet vallott Lacinak

Anikó Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen csak viccből. Jerzy és Béci bolondok napja alkalmából kitalálták, hogy Anikó szerelmével kecsegtesse Lacit.

Béci tojást lopott

A villalakók hétfő óta kettéosztva élik az életüket, valakik a kertbe szorultak, a többiek pedig régi életüket folytathatták, illetve a lakáj szerepét is be kell töltenie valakinek, aki jelen esetben Laci volt. A villa morgó mackójának feladata többek között a sütés-főzés, ám mikor tojásból akart fogyasztható ételt gyártani, a hozzávalóknak lába kélt. Kiderült, hogy a kleptomániás Béci nyúlta le a tojásokat. Ezek után Laci hadat üzent a nomádoknak.

Gigi ellopta Éva cigijét

A tojáslopás után nem sokáig tűrtek a villalakók, minden javukat visszalopták. Ám Gigi ezúttal revansot vett Éván, és kimutatta a foga fehérjét: elcsente a törtető lány cigarettáját. A dohányáru felett Alekosz rendelkezhetett, így maximálisan kihasználhatta a kezében rejlő kincset. Végül fény derült az enyveskezűre, amire Éva totál kiakadt.



Újabb küzdelem a villalétért

Egy újabb játék keretében lehetőséget kaptak a nomádok, hogy megfordítsák az életkörülményeket a villán belül. A feladatok ismét a görög okostojásnak kedveztek, először mézzel kente be az amazonok testét, majd tollas fürdőbe hemperegve kellett a legtöbb pontot begyűjteni. Ezek után folytatódtak a "pazaroljunk kaját" küzdelmek, míg végül helycserés támadás lett a játék vége. Így Jerzy, Béci és Éva visszaköltözött a villába, Anikó, Alekosz és Gigi pedig a sátorban fognak éjszakázni. A harcok alatt a görög dumagép Aninak osztogatott a sérülésére puszikat, közben Gigi leteremtette Jerzyt a csalása miatt.


Anikó szerelmet vallott Lacinak

A nézők szavazatai alapján Lacit kellett a villalakóknak megtréfálni április elseje alkalmából. Jerzy és Béci addig törték a buksijukat, míg egy kegyetlen játékot találtak ki a részére: Anikó levélben valljon szerelmet a ruszki katonának, majd személyesen is szembesítse valótlan érzelmeivel a leleplezésig. A tréfától nagyon féltek az értelmi szerzők, és jogosan, ugyanis a poén kissé balul sült el, talán egy pillanatra Laci elhitte a szerelmes szavakat.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.