valóságshow Viasat3 Aranypart (reality) Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén ősszel újabb, igazi nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a VIASAT3.

Az Aranypartnak nevéből adódóan a Balaton déli partjának legnyüzsgőbb városa, Siófok ad majd otthont a legújabb műsornak, ahol nyolc fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotel már jól ismert szereplői közül is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu



"Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!" - mondta Kereszty Gábor, a VIASAT3 kreatív igazgatója. Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary, a műsor az ősz folyamán kerül majd adásba.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.