VV5: Kínos baleset érte a szépfiú férfiasságát! - Majdnem odalett (18+)

Való Világ 5 valóságshow VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel gipszbe öntötte a nemiszervét, miközben szerelme, Veronika legendás szájával tette ugyanezt. Attila továbbra is Kingáért epekedik.  


Az utóbbi két lány bevállalósságán csak a szintén szilikon-dekoltázsú Seherezádé lepődött meg, akinek az erkölcseibe már nem fért volna bele ekkora kitárulkozás. Veronika eközben a száját, Vera a felszarvazott fejét ajánlotta fel az utókor számára. CristoForró persze mi mást választott volna, mint a varázsceruzáját. Attila és Péter egyaránt büszkén ismerte el a kubai fiú tettét, akinek végül szerencsére csak a fanszőre bánta a bátorságát.

Cristofel továbbra sem adta fel az álmait, ismét meg akarta hódítani Alekosz exét, aki egy laza "nem vagy az esetem" dumával igyekezett leépíteni a 18 éves hülyegyereket. Bár a matracszájú lány időnként elutasította az érte epekedő pubit, azért szemmel láthatólag bejött neki, hogy a skalpvadász minden erejével megpróbálja őt felszedni.

Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!



A nyugiszobában mindenki lehetőséget kapott arra, hogy megnevezzen két embert, akivel pénteken már nem szeretne egy levegőt szívni. Fecó Pétert és Csabát, Peti a számára ostobán hazudozó Verát és Fecót, Veronika az általa gyűlölt Verát és Bandit, Vera a gyengébbnek titulált Kingát és Veronikát kívánta a háta közepére. Attila elsősorban Pétert paterolná haza, mert a valóságshow-hős veterán mindig minden trükkjét leleplezi.

Seherezádé és Gergely teljesen egymásra kattant, csak ők akarják bemagyarázni a villalakóknak, hogy semmit sem éreznek egymás iránt. A vicces kedvű nézők azonban Sehert az eddig észrevétlenül a villában bújkáló Csabával küldték randevúra. A néma fiú ezúttal sem dumált sokat, inkább Zorán bőrébe bújva gitározott a szenvedélyes lánynak. Ha azonban mégis beszélgetésre került a sor, akkor a nappaliban ragadt Gergő volt a téma.


A csütörtöki kiesés árnyékában a villalakóknak búcsútáncot kellett járniuk az általuk felkért vetélytársukkal. Cristofel Verát választotta táncpartnerül, ami Veronikának annyira rosszul esett, hogy be is rágott a kubai csajmágnesre. Attila Kingát kérte fel, akivel végre felszabadultan viselkedett. Fecó is a cselszövőre pályázott, akivel végül jól telesírták egymás vállát az igaz barátság jegyében.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.