Városnéző túra után vette át aranylemezét Geszti Péter és a Gringo Sztár

X-Faktor koncertek mentor aranylemez Gringo Sztár Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter és a Gringo Sztár népszerű csapata rendhagyó körülmények között ünnepelte meg, hogy immár aranylemezzel is büszkélkedhet.

Az elmúlt egy évben számos sikert könyvelhetett el a Gringo Sztár. Az első albumukról a Pálinka Sunrise, a Fogy a hold, a Hetvenkettő és a Szabadulj fel című dalokat is hallhatják a rajongók az országos és helyi rádiókban egyaránt.


A legújabb sikerük pedig, hogy a Gringo Sztár első albuma nemrégiben aranylemez lett. Ennek tiszteletére Geszti Péter, két énekesnője, Gereben Zita és Sapszon Orsolya, valamint a csapat többi tagja is egy rendhagyó városnéző túrát szervezett, amelyen az együttes frontembere volt az idegenvezető. "Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült ezt összehoznunk. Tizennégy remek ember alkotja a csapatot, akik egytől-egyig keményen megdolgoztak a sikerért. Külön köszönet jár a zeneszerzőnknek, Erdélyi Péternek, valamint a Balkan Fanatiknak is, akiknek köszönhetően létrejöhetett ez a kozmopuritán hangzásvilág." - mondta Geszti Péter az aranylemez átvételét követően.

A csapat természetesen nem áll le. A hazai koncerteken kívül április végén Erdélyben turnézik a Gringo Sztár, ahol Csíkszeredán, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen és Sepsiszentgyörgyön is fellépnek, kiegészülve a 2011-es X-Faktor harmadik helyezettjével, Baricz Gergővel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.