Hollywoodi főszerepet kapott Keresztes Ildikó

vámpír Báthory Erzsébet Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt egy amerikai rendező kereste meg, hogy Báthory Erzsébetet játssza el egy vámpírfilmben.
Báthory ErzsébetetTermészetesen örültem, hogy engem szemelt ki a rendező a főszerepre, de voltak aggályaim, például hogy nem beszélek anyanyelvi szinten angolul. Kiderült, hogy ennek még örül is"

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

"Már azt hittem, hogy túl vagyunk rajta, mert nem vettem fel a telefont, amikor rendszeresen hívogattak. Azt hittem, ha nem jelentkezem, elfelejtenek, de amikor megérkezett az egész szövegkönyv, egy kicsit elkezdtem izgulni. Még nem sikerült lefordíttatnom, pedig fontos lenne, hogy pontos képet kapjak a filmről az anyanyelvemen. A promóját már el is kezdték forgatni. Három helyszínen készül majd, Erdélyben, Magyarországon és Amerikában. Most ott tartunk, hogy kifizetik a repülőjegyemet, döntsem el, hogy hol legyen az első találkozás, Magyarországon vagy kint. A barátnőm természetesen nagyon akarja, hogy utazzak ki, hiszen még nem jártam Amerikában, és legalább őt is meglátogathatnám" - vallotta Keresztes Ildikó a Borsnak.

Tudj meg minden érdekeset már a hírfolyamodból! Kövess minket iWiWen és Facebookon!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.