Árpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevét

híresség színész Árpa Attila tartozás adósság közzététel botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bekeményített Árpa Attila! A média fenegyerekből lett színész hadat üzen adósainak.

Elege lett Árpa Attilának azokból, akik kisebb-nagyobb összegekkel tartoznak neki jó ideje. A ValóVilág első szériájának egykori producere a legnagyobb közösségi portálon intézett támadást adósai ellen, akik között állítólag több ismert ember is akad.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Olyan sokan nem fizetnek időben, hogy kitaláltam egy jó módszert. Szépen kiírom ide a falamra, hogy ki tartozik, mennyivel és főleg mióta. Sok szakmabéli láthatja majd, és persze néhány újságíró is. Szemétség vagy jó ötlet?" - tette fel a kérdést a színész, akinek sokan írtak, hogy mielőtt nyilvános adóslistát készítene, kérje ki egy jó ügyvéd telefonszámát. Nem tudni, hogy Árpa valóban kiteszi-e adósai listáját, annál is inkább, hiszen az utóbbi időben előszeretettel tetszeleg a jófiú szerepében. Legutóbb azon akadt ki, hogy egy újság megírta, feleségével, Tomán Szabina modellel voltak kisebb gondjaik, a színész ezután szintén a közösségi oldalon fakadt ki a cikk miatt.

Átalakítunk! Dögös vörös lett a szőke lányból. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.