Gyászol a szupermodell - Elvesztette társát!

modell halál gyászoló barát tragédia Gisele Büdchen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tragédia érte Gisele Bündchent, aki legkedvesebb barátját veszítette el, aki minden nehézségben, jóban-rosszban a szupermodell társa volt.

Még egy igazi világsztárnak is rendkívül fájdalmas dolog elveszítenie régi, kedves háziállatát. Nincs ezzel másként Gisele Bündchen sem, aki a napokban a legnagyobb közösségi oldalon osztotta meg rajongóival a szomorú hírt, hogy yorki kutyája, Vida meghalt.

Forrás: www.facebook.com, AFP
Forrás: www.facebook.com, AFP


"A legjobb barátom volt, akit sosem fogok elfelejteni. Ti is mindig emlékezzetek rá, micsoda határtalan szeretetet kapunk az állatainktól" - írta az oldalra a szupermodell, aki egy kedves, a kutyával közös képet is feltett az oldalra. Nem csoda, hogy Gisele ennyire gyászolja szeretett háziállatát, hiszen Vida - akinek a neve portugál nyelven életet jelent - mellette állt, amikor még ismeretlen volt, és vele volt akkor is, amikor világsztárrá vált. Talán épp miatta vált igazi állatbolonddá, aki ha teheti, ismertségét bevetve harcol az elesett állatokért világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.