Hajdú Péter leleplezte Komár László titkát - Az elhunyt énekes vette el Zalatnay szüzességét

Zalatnay Sarolta Komár László szüzesség titok tragédia Komár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő titkokat árult el Zalatnay Sarolta a Frizbi felvételén. Az énekesnő elmondta, hogy nem csupán élete első és igazi szerelme volt Komár László, hanem ő volt az a férfi, aki elvette a szüzességét is. Komár el is jegyezte, de mivel Cini nem adta fel a karrierjét, kapcsolatuk véget ért. Ám ennek ellenére egy életen át egymás támaszai maradtak, sőt ezután többször újra szerelembe estek egymással - tudta meg a Life.hu

Komár László halálával mérhetetlen veszteség érte Zalatnay Saroltát. Nem csupán egyik legközelibb barátját és támaszát vesztette el, hanem élete szerelmét is, aki anno, 16 éves korában elvette a szüzességét és akivel azóta is többször újra szerelembe esett - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"1963-ban a gimnáziumomban találkoztunk, majd Laci lehívott a Scampolo klubba, hogy énekeljek, de hamar kiderült, hogy nemcsak a hangom miatt tette, hanem azért is, mert járni szeretett volna velem. Az első alkalom után minden vasárnap lementem, és három évig tartó nagy szerelem alakult ki köztünk. Ő volt az első fiú az életemben" - mondta Cini, mire Hajdú Péter rákérdezett: "Testileg is?" "Igen. Én voltam 16, ő 19" - válaszolta az énekesnő, aki egy ideig jegyben is járt Komárral, csakhogy a karrierje miatt végül nem lett házasság a szerelemből. "Azt akarta, hogy hagyjam abba az éneklést. Én viszont énekesnő akartam lenni, úgyhogy szakítottunk."

Bár a kapcsolat véget ért, a szerelem soha. Zalatnay és Komár évtizedeken át barátai, támaszai voltak egymásnak, sőt többször újra egymásba is szerettek. Cini úgy érezte, hogy akár le is élné az életét Komárral, ám a sors máshogy akarta. Az énekesnő maga is csak akkor döbbent rá, hogy számára Komár volt a nagy Ő, miután az énekes október közepén meghalt. "Nem tudtam én sem, hogy ennyire fontos nekem, hogy ennyire fájni fog a hiánya. Ugyanolyan érzés ez, mint amikor a szüleimet vesztettem el. Épp ezért fáj különösen, hogy el sem búcsúzhattam tőle. De ezt majd odafent tisztázom vele" - mondta szomorúan Cini.

Zalatnay még nem döntötte el, hogy ott lesz-e Komár temetésén, abban azonban biztos, hogy a sírjára ülve rendszeresen beszélget majd elhunyt szerelmével, ahogy halott édesanyjával is teszi a mai napig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.