Takács Nikolas lángos üzlet fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fánksütőt nyit barátjával Takács Nikolas, aki édesanyja receptjei alapján készíti majd a finomságokat. Az üzlet megnyitásával az X-Faktor énekese egy gyermekkori álmát váltja valóra.

Évtizedeket várt Takács Nikolas arra, hogy megvalósíthassa gyermekkori álmát és egy fánk- és lángossütő üzletet nyithasson. Az X-Faktornak köszönhető ismertség és a sok fellépésen keresett pénz most azonban végre lehetővé teszi, hogy saját boltja legyen az énekesnek - tudta meg a Blikk.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Egyik legjobb barátommal, Kálmánnal vettük egyszer a fejünkbe, ha eljön az idő, hogy valamelyikünk megengedheti, hogy belevágjunk egy üzletbe, akkor megtesszük. Szerencsére eljött az idő, a jó ötletet pedig anyukámnak, illetve a kiváló főztjének köszönhetjük " - mondta el Nikolas, aki elárulta, hogy lángost, fánkot és gőzgombócot is árulnak majd az üzletben.

"Ez nem egy hagyományos lángosos lesz. Árulunk majd gőzgombócot és különböző fánkokat is, és megpróbálunk minél több házi alapanyagot felhasználni. De ami a legfontosabb, hogy minden édesanyám receptje alapján készül" - áradozott az énekes, aki eddig is törekedett arra, hogy ne csupán az éneklésből kelljen megélnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.