Spermáját adta, most felügyeleti jogot követel a színész

2012.11.29. 15:45

Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric. A színész 10 évnyi párkapcsolat után, mivel nem tudta kifizetni az exét, ezért felajánlotta spermáit. Most azonban azt követeli, hogy részt vehessen gyermeke életében.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Bizarr gyermekfelügyeleti perbe keveredett Jason Patric, aki volt párjával, Danielle Schreiberrel szemben állt a bíróság elé. A közel 10 éves, zaklatott párkapcsolat végeztével, 2009-ben a színész nem tudott elég pénzt fizetni az asszonynak, de felajánlotta a spermáit. Azzal a feltétellel, hogy a nő semmiféle anyagi támogatást nem fog követelni és nem kürtöli világgá, hogy kitől van a kicsi. Most azonban fordult a kocka: a gyermek megszületése után Patric maga kezdte követelni a gyermekfelügyeleti jogok 50-50%-os megosztását, mert rájött, hogy részt szeretne venni a kicsi életében. Az anyuka azonban ebbe nem egyezett bele. A bíróság az édesanyának ítélte a gyermekfelügyeleti jogot, de lehetőséget biztosított az apának is a láthatásra. Az asszony azonban ezt is szeretné megtagadni Patrictól, így a harc várhatóan tovább folytatódik.

Forrás: AFP

Veszélyben volt a népszerű magyar énekesnő életehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-lang-gyorgyi-magyar-enekesno-elete-veszelyben-volt-betortek-hozza.html Szörnyű tragédia érte a népszerű magyar sportolóthttp://www.life.hu/legykepben/20121129-meszaros-norbert-valogatott-labdarugo-focista-apja-meghalt.html Így tartja formában magát a közismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-kulka-janos-onetelrajz-cimmel-szakacskonyvet-adott-ki-es-paleodietaval-tartja.html Hiába adott jótanácsokat versenyzőtársa Zámbó Krisztiánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121126-xfaktor-zambo-krisztiant-versenytarsa-olah-gergo-latta-el-jotanacsokkal.html Nicki Minaj elküldte melegebb éghajlatra az Aerosmith frontemberéthttp://www.life.hu/legykepben/20121128-nicki-minaj-amerikai-enekesno-steve-tyler-az-aerosmith-frontemberet-elkuldte.html
Jason Patricgyermekfelügyeletspermadonorsztárharcpereskedésszínészbizarr