Édesapja mellé temetik Cipőt

2013.03.14. 11:40

Jövő pénteken temetik el a kistarcsai temetőben Bódi Lászlót, ismertebb nevén Cipőt. A Republic frontembere hétfő hajnalban hunyt el. 47 éves volt.

Március 22-én helyezik végső nyugalomra Cipőt a kistarcsai temetőben, ahol édesapja is nyugszik. A család és a zenekar tagjai szerda délután egyeztettek erről - írja a Blikk. Korábban arról volt szó, hogy március 15-én temetik el, mivel a Republic éveken keresztül, hagyományosan ezen a napon tartott koncertet. Erre az időpontra azonban nem sikerült megszervezni a szertartást.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az énekesnek február 15-én állt le a szíve, és bár újraélesztették, a majdnem 40 perces oxigénhiányos állapot miatt kómába került. A szervezete végül hétfő hajnalban adta fel a harcot, Cipő ekkor távozott az élők sorából.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Boros Csaba: "Rettenetes volt Cipőt ilyen állapotban látni"http://www.life.hu/legykepben/20130313-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komas-allapotat-boros-csaba.html Öt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.html Mező Misi: "Cipő el akart menni"http://www.life.hu/legykepben/20130311-a-republic-egyuttes-elhunyt-enekesere-bodi-laszlo-cipore-emlekeznek-hazai.html Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html Kisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.html

 


 

CipőBódi LászlókómaszívelégtelenségRepublicénekeshaláltemetés