vásárlás anyaság baba Peller Mariann nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető fél éve adott életet első gyermekének, Kornélnak, és azóta az egész élete csak a kis csöppség körül forog. Nem nagyon mozdul ki otthonról és a nyilvánosságtól is távol tartja magát.

Mariann élvezi az anyaság minden pillanatát, talán túlságosan is, hiszen mióta megszületett a kisfia, teljesen háttérbe szorította saját igényeit.
"Egy hónappal ezelőtt az én drága uram rám parancsolt, hogy menjek el egy áruházba és vegyek magamnak akármit, mert már fél éve nem voltam sehol egyedül. Az az érdekes azonban, hogy nem igazán éreztem jól magam, egyfolytában aggódtam. Vettem gyorsan egy cipőt és hazafutottam, mert ruhát még nem veszek, majd csak akkor, ha már lement az a maradék 10 kiló is" - mesélte Mariann a 8.08 Minden reggel műsorában.

story4.sajtoklub.tv
story4.sajtoklub.tv

A szőke tévés azt is elárulta, hogy kire hasonlít a babája és első közös nyaralásukról is beszámolt. "Csodálatos gyerek és gyönyörű. Színekben rám hasonlít, tehát szőke hajú és kék szemű. Nagyon jókat alszik, 2 hónapos volt, amikor először átaludta az éjszakát, úgy gondolom, mázlim van vele. Igazság szerint csak kétszer-háromszor voltunk eddig társaságban vele, néha magammal viszem, ha kisbevásárlásra megyek, de még nehéz vele közlekedni. Eredetileg arról volt szó, hogy nem is próbálkozunk a nyaralással, de aztán a párom benyögte, hogy mi lenne, ha mégis. Magyarországon belül, a Körös-partra mentünk csak hármasban, és remek volt, de becsomagoltam az egész lakást. Kornél kapott egy úszógumit és nagyon élvezte a medencében való pancsolást" - újságolta a boldogságtól ragyogó anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.