Zokogott az X-Faktorból kiesett Bee

Bee zokogás X-Faktor mentorok sírás kiesés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bestiákból megismert Bee sokat remélt az X-Faktortól. A mentorok viszont úgy döntöttek, a végső megmérettetésre már nem viszik magukkal. Bee a döntés után kiborult.

Váratlanul érte az énekesnőt a hír, hogy nem jutott a legjobb 25 közé, vagyis nem mutathatja meg tudását a Mentorok Házában. Bee sokat kockáztatott, hiszen ismert előadóként állt a mentorok elé - írja a Blikk.

Forrás: facebook
Forrás: facebook

"Természetesen erre a lehetőségre is fel voltam készülve, ha egyáltalán fel lehet erre igazán készülni. Ezek az igazi próbatételek és bármennyire is fáj, ezek a döntések tudnak mélyíteni és előrevinni az életben" - árulta el Bee. "Bátor voltam, megléptem ezt a nehéz lépést, de a lelkem mélyén nem voltam felkészülve a nehezítő körülményekre. A magam mércéje szerint nem tudtam olyan laza és felszabadult lenni, mint amilyen valójában vagyok a színpadon és az életemben" - magyarázta a lapnak Ilona, aki úgy érzi, annyi eredménye mindenképpen volt a jelentkezésének, hogy szélesebb körben megtudták az emberek, még manapság is énekel.

Kiesése után is folytatja a munkát, bár ahhoz, amit eddig csinált, már nincs sok kedve."Továbbra is a saját utamat járom: énekesnő vagyok. Sokat dolgoztam külföldön, hajókon is énekeltem, de most már itthon szeretném erősíteni a szakmai jelenlétemet. Az élet megy tovább. Örülök, hogy jelentkeztem, mert rengeteg dolgot megtudtam magamról. Ki mertem mozdulni a komfortzónámból, a megszokott, biztonságos környezetemből, és erre nagyon büszke vagyok" - tette hozzá az előadó.

Bee az 1997-ben alakult Bestiák tagjaként a korszak egyik legsikeresebb slágerét (A reggel túl messze van) jegyzi, sőt megkapta anno az Arany Zsiráf-díjat is.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.