A zenész nem a Forma-1 szerelmese, mégis készül az eseményre

Forrás: Red Lemon Media -
Forma-1 dobos afterparty zenész Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1-lázban égő Dukai Regina, Szunai Linda és a Hooligansből ismert Kiss Endi rövid időre átélhette, milyen a száguldó cirkusz világa. Kipróbálták, hogyan kell egy versenyautón kereket cserélni, milyen érzés a dobogón állni, és egy eredeti Senna sisakot is kézbe foghattak. 

Pár nap múlva újra Magyarországra érkezik a száguldó cirkusz, a sztárok már készülnek az izgalmas sporteseményre. A Hooligans dobosa nem az autók megszállottja, mégis alig várja a magyarországi futamot. De miért is? A rocker elárulta, hogy nincs is jogosítványa, és bár a Forma-1-es autó lenyűgözte, leginkább mégis a futam utáni ünneplést irigyli a pilótáktól.

Kiss Endi Forrás: Red Lemon Media

„Három éve eldöntöttem, hogy megszerzem a jogsit, de ez a projekt valahogy mindig háttérbe szorult. Ráadásul két lányom is van, nagyon kell vigyáznom, hogy nehogy történjen velem valami az utakon. Sokáig nem is érdekelt az autósport, de nemrég kimentem az egyik gyerekkori barátom fiának a versenyére és teljesen magával ragadott a hangulat. Én egy igazi rock 'n' roll arc vagyok, így nem az autó miatt irigylem az F1-es pilótákat, bár kétségtelen, hogy megvan a maga varázsa. Sokkal inkább a dobogóra lépés, pezsgővel locsolkodás és az afterparti vonz" – mesélte Endi, aki ha teheti, inkább biciklire pattan.

Dukai Regina Forrás: Red Lemon Media

Dukai Reginát a versenyautó nyűgözte le, és legjobban a pilótafülke mérete lepte meg. A beszálláshoz profi segítséget is kapott Bús Edina autóversenyzőtől.

„Nem is értem, a pilóták hogy férnek el a vezetőfülkében, iszonyatosan kicsi. Az országúton egyébként nem vagyok híve a száguldásnak, sokkal inkább a nyugodt vezetést preferálom. A versenyeket viszont nagyon szeretem, tavaly volt alkalmam kilátogatni a futamra is, és még az egyik csapat paddockjába is bemehettem. Hihetetlenül közvetlen volt ott mindenki, a szerelőktől a pilótákig" – mesélte Regi, aki idén is azt tervezi, hogy a helyszínről nézi a futamot, majd a hivatalos afterpartin együtt bulizik a futam győzteseivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.