karácsony advent X-Faktor hal énekesnő Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi, hideg és lehetőleg havas karácsonyra vágyik Wolf Kati, aki tavaly az ünnepet számára szokatlan körülmények között töltötte Hongkongban.

Wolf Kati úgy örül az idei karácsonynak, mint egy kisgyerek. Már az egész lakást ünneplőbe öltöztette, és eltervezte, milyen menüt készít a családjának.

Forrás: Redlemon

"Örülök, hogy itthon karácsonyozhatok. Hongkongban is megünnepeltük a karácsonyt, mert ebben az angolszász gyökerekkel bíró országban is van hagyománya a szeretet ünnepének. De az nagyon furcsa volt, hogy jégcsapok helyett 20 fok volt. Félve indultam neki, hogyan fogjuk ezt megoldani. De amikor megérkeztek a nagyszülők, velük együtt nemcsak a karácsonyfadíszek, de a varázslatos légkör is megérkezett. Nekem a karácsony azt jelenti, hogy együtt vagyok azokkal, akiket szeretek. Gyerekkoromban az ünnep másnapján gyakran 20-25-en gyűltünk össze" – emlékezett vissza az énekesnő, akinek életében először sikerült a lányaival már advent első vasárnapján ünneplőbe díszíteni az egész lakást. A karácsonyi menühöz pedig igyekszik minél előbb beszerezni a alapanyagokat, például a halat.

"A férjem rengeteg halat eszik, mindenfélét. Anyukámtól szoktam recepteket kérni a halételekhez, egyszerűeket és finomakat. Nekem a hal felnőtt koromig kimaradt az életemből, és a mai napig sokan azért nem szeretik, mert van egy jellegzetes íze, amit jól fűszerezve nem lehet érezni. Egyszer nyaralni voltunk Horvátországban, ahol egy hét alatt az éves átlagfogyasztás nagy részét megettem. A gyerekeim már másképpen állnak a halhoz" - árulta el Kati, akinek az egy év távollétet nem sínylette meg a karrierje.

"Ez az év arra volt elegendő, hogy kipihentem magam. De a végén már hiányzott a színpad és az éneklés, és szerencsére nem felejtett el a közönség, hazatérve mind visszakaptam a munkáimat" - mondta Kati, akiről egy hátborzongatóan jó képsorozatot készített sztárszerzőnk, Nánási Pál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.