VV Vikcsu kiakadt: kiesése után szembesült a villatársak kegyetlenségével és a szex fogalmával

Fotó: sajtoklub/RTLII/BársonyBence -
ellenfél VV Vikcsu Villa Való Világ 7 szex VV7 kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megdöbbent villatársai viselkedésén az elsőként kiesett VV Vikcsu, miután több órán át nézte vissza az elmúlt hetek felvételeit. Nem gondolta, hogy a háta mögött miket mondtak róla azok, akiket a barátainak tekintett. A szex fogalmát is újra kellett értelmeznie.

VV Vikcsu kiakadt, és nem kizárólag azon, hogy elsőként hagyta el a ValóVilág Villát. Miután végignézte az elmúlt időszak legfontosabb jeleneteit teljesen megfordult vele a világ, és átértékelte egykori villabarátságait.

"Teljesen megdöbbentem azon, hogy akik a kedvemet keresték, milyen kétszínűen viselkedtek a hátam mögött. Erre tényleg nem gondoltam volna. Ennek ellenére elmondhatom, hogy jól éreztem magam a villában, és nem szexeltem" - fejtette ki a szombathelyi lány, aki a Villában töltött első estéjén hagyta, hogy a barátnőjével élő adásban szakító Dennis megmarkolássza a kebleit, majd ágyba bújt a fiúval, ahová csatlakozott hozzájuk Laci is.

Fotó: sajtoklub/RTLII/BársonyBence

Felmerül a kérdés, hogy akkor most mi számít szexnek? A párbajon megjelent szülők szerint semmi olyat nem tett a lányuk, ami miatt szégyenkezni kellene a családnak.

Szerinted mi számít szexnek?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.