S. Nagy István szerelmes szavakkal búcsúzott feleségétől, Csongrádi Katától

Forrás: Facebook/Csongrádi Kata rajongói oldal -
dalszövegíró szerelmi vallomás halál halálos ágy Csongrádi Kata romantika S. Nagy István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó erejével, halálos ágyán is szerelmet vallott feleségének a legendás dalszövegíró.

Ahogy a Life.hu is megírta, Csongrádi Kata férje, S. Nagy István hosszan tartó, súlyos betegség után kedd hajnalban elhunyt. A színésznő most elárulta, férje utolsó szavaival még szerelmet vallott neki, majd mosolyogva ment el – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Csongrádi Kata rajongói oldal

"Amikor még eszméleténél volt, elmesélte, óriási öröm volt számára, hogy ezrek ünnepelték tavaly év végén 60 éves jubileumi szerzői estjén a Budapesti Operettszínházban. Arról is beszélt, mennyire örül, amiért fiatalok is éneklik a dalait, és a mai napig játsszák a számait. Az utolsó pillanatokban is hálás volt, hogy ennyire szeretik" – idézte fel a színésznő az utolsó beszélgetést és azt is elárulta, legutolsó szavait hozzá intézte S. Nagy.

"Szerelmesen rám nézett, és azt mondta nekem: „Imádlak, és mindent köszönök"... – majd gyengéden megsimogatta és megszorította a kezemet... Mosolygott... Így távozott" – mesélte Csongrádi Kata, aki 37 éven át volt élete párja S. Nagy Istvánnak.

Így búcsúznak a hírességek S. Nagy Istvántól

Koós János
„Nagyon szomorú, hogy ő elhagyott minket, mégsem vagyok szomorú. Tudom, hogy hosszú évek múlva is énekelni fogják azokat a nagyszerű dalokat, amelyeknek ő volt a szerzője"
Zalatnay Sarolta
„Számomra Pityu olyan volt, mintha a második apám lett volna. Mindig azt mondta, az egyik legszexisebb énekesnőnek tart, ezért is írta nekem a Nem vagyok én apáca című dalt"

Sztevanovity Zorán
„S. Nagy neve óriási segítség volt a beatrock zenekaroknak abban, hogy dalainkat elfogadja a hírhedt Sanzonbizottság. Okos volt és vagány, lecsapott a nem szokványos dolgokra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.