VV Éva teljesen levetkőzött!

Fotó. Tibor Picture -
VV Éva vetkőzés Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először készültek olyan képek VV Éváról, amelyeken teljesen ledobta a ruhát. A művészi aktképeket a Life.hu-n nézheted meg először!

VV Éváról még sohasem készültek művészi aktképek, pedig az egykori villalakó kivillanó bájait itt-ott már megcsodálhattuk. Éva előszeretettel posztolt magáról pikáns képeket, de aktot még sohasem készítettek róla, pláne nem művészit. A rendkívüli fotózásról egy werkképet kitett a közösségi oldalára, nekünk meg odaadta a sorozat legjobb fotóit.

Fotó:Konkoly Tibor

"Ez volt az első hivalatos pucér sorozatom, művészi aktok készültek rólam. Egy új online magazin kért fel a fotózásra, április végén teljesen le fogok vetkőzni. A nyuszis magazin ízlésesen erotikus képeinek stílusához hasonlító sorozat készült. Négy órán át tartott a munka, a legjobb fiú barátom végig velem volt, előtte és a fotós előtt is simán levetkőztem, nem vagyok szégyenlős!" - árulta el Éva, akitől csodaszép képeket kaptunk.

Fotó:Konkoly Tibor Fotó: Tibor Picture

Fotó:Konkoly Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.