Varga Viktor is helyet kapott Cinthya Dictator új hálójában

Forrás:Cinthya Dictator -
hálószoba Cinthya Dictator Varga Viktor antik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye senki sem gondolta, hogy Cinthya Diktator új lakásának hálószobája átlagosan lesz berendezve? Megmutatjuk, milyen extra ágyban hajtja álomra a fejét a különc lány.

Elköltözött édesanyjától és saját lakásba rendezkedett be Cinthya Diktátor. A különleges lány hálószobája pont olyan egyedi, mint ő maga. De a legmeglepőbb mégis csak az, hogy egykori szerelme, Varga Viktor is helyet kapott a hálójában, igaz csak egy kép erejéig.

Ki leskelődik a bal oldalon? Forrás: Cinthya Dictator

" Egy hatalmas, váci, barokk lerakatban az antik lakberendezési tárgyak közül halásztam ki ezt a különleges darabot, amit szétszedve, teharautóval szállítottak az új otthonomba. Egy belvárosi, régi és magas lakásban élek, ahol leszedtem a tapétát és a csupasz falakat hagytam csak meg. Több antik dolgot is beszereztem például csillárokat, és az egyik szobát stúdiónak rendeztem be.Itt fotózom és dolgozom.

Forrás:Cinthya Dictator

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.