Így nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?

Forrás: Instagram /Baukó Éva -
napsütés fagylalt nyár 2015 Baukó Éva Aleska Diamond fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. 

Éva Instagramjára posztolta fel azt a fotót, amin ő és - úgy tűnik - jó barátnője, Aleska fürdőruhában élvezik a nyári meleget. És hogy lehűtsék magukat, természetesen egy-egy fagyi is lecsúszik a torkukon. Csajos, barátnős, nyári szelfi - köszönjük ezt a fontos pillanatot!

Igen ám! De a legutóbbi hírek még arról szóltak, hogy a két lány örök ellenfél és nem szívlelik egymást. Aleska és Éva! Írjátok meg nekünk, mi az igazság! Köszönjük!

Forrás: Instagram /Baukó Éva

Idegileg összeomlott Éden Nóri http://www.life.hu/sztarok/20150716-idegileg-osszeomlott-eden-nori-az-eden-hotel-jatekosa-akivel-gabor-eroszakoskodott.htmlAhogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. TV + Sztárok--Vérig sértették az X-Factor mentorát - csúnyán visszaszólt http://www.life.hu/sztarok/20150711-verig-sertettek-az-x-factor-mentorat-csunyan-visszaszolt.htmlAz amerikai X-Factor színpadán az egyik versenyzőt családi állapotáról kérdezte a zsűri a fellépése előtt.TV + SztárokBaukó Éva le akarja tarolni Aleskát - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150711-bauko-eva-le-akarja-tarolni-aleskat-video.htmlBaukó Éva nem nyugszik. Az a terve, hogy lenyomja Aleskát. Hogy hogyan? A videóból kiderül. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi megcsinálta: alkohol- és cukormentes vörösboros kóla - elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/sztarok/20150711-schobert-norbi-megcsinalta-alkohol-es-cukormenetes-vorosboros-kola.htmlHatalmas port kavart a hír: Norbi megcsinálta a vörösboros kóla update változatát, amelyben nulla kalóra van (azaz nincs), és szénhidráttartalma is nulla. TV + Sztárok--Vajna Timi motort vásárol - két kerékre vált a nyári forróságban? http://www.life.hu/sztarok/20150708-vajna-timi-motort-vasarol-ket-kerekre-valt-a-nyari-forrosagban.htmlVajna Timinek már hét éve van jogosítványa motorra. Úgy tűnik, most szánta el magát arra, hogy két kerékre pattanjon. TV + SztárokOrigoBrutális kockahasat villantott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150705-brutalis-kockahasat-villantott-gaspar-gyozo-vagy-photoshoppoltak.htmlA kockás hasú Gáspár Győzőt a BorsOnline-on talátuk és bár a fotó állítólag a Facebookról származik, mi magunk ott nem találtuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.