Két új csókpartnere is van Eva Longoriának

Forrás: Instagram/ Eva Longoria -
csók kenguru Ausztrália Eva Longoria koala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Ausztráliában múlatja az időt, ahol szívesen barátkozik, így két új csókpartnert is sikerült találnia.

Ráadásul mindkettő nagyon édes és elbűvölő. Az egyik ugyanis egy koala, a másik pedig egy kenguru. A kerek popsival büszkélkedő Eva Longoriát teljesen levették a lábáról Ausztrália híres állatai.

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Forrás: Instagram/ Eva Longoria

Dúl a love: így markolássza Eva Longoria fenekét a pasija

Semmi meglepő nincs abban, hogy még mindig odáig van a színésznőért Jose Antionio Baston, akivel immár 2 éve alkotnak egy párt, hiszen Eva dögösebb, mint valaha! Nézd meg róluk a fotókat! Nézd meg róluk a fotókat!

Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket, és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Horváth Éva megfejt egy 74 éves kecskét http://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--Dúl a "cicaharc" a magyar DJ lányok közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-kustanczi-lia-szerint-a-magyar-noi-dj-k-kozott-kemeny-a-rivalizalas.htmlA modellből DJ-vé avanzsált szépség, Kustánczi Lia az évek alatt bejárta majdnem az egész világot, és mindenhol rengeteg elismerést zsebelt be a szakmától és a közönségtől egyaránt. Itthon viszont más a helyzet, nem mindenki örül Lia sikereinek.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huGörög Zita megijedt, lefújta a nyaralásthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-gorog-zita-lemondta-a-nyaralasat-a-tuneziaban-tortentek-miatt.htmlA színésznő hosszabb pihenést tervezett a festői szépségű Tunéziába, de a szúszai szállodában történt terrortámadás után lemondta az utat.TV + Sztárok--28 millió forinttal kopogtatott be egy családhoz David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-david-beckham-exfocista-egy-100-ezer-dollaros-csekkel-kopogtatott-be-egy-csaladhoz.htmlA sármos exfocista 100 ezer dolláros csekkel kopogtatott be egy családhoz Kaliforniában. Ezt az élményt bizony mi is szívesen megtapasztalnánk!TV + SztárokOrigoAz interneten terjed Bobbi Kristina temetési videója, pedig még élhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-bobbi-kristina-temetesi-videojat-toltottek-fel-az-internetre.htmlA rajongók őrjöngenek. Ízléstelen tréfaként kering az interneten Bobbi Kristina Brown temetési videója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.