Matthew McConaughey minden ujjára jut egy HAL!?

Forrás: Facebook/Matthew McConaughey -
Matthew McConaughey színész Hollywood hal sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi szívtipró az utóbbi időben igencsak elhagyta Hollywood csillogó világát, és inkább a természet lágy ölén piheni ki a munka fáradalmait.

Nemrég mégősemberként pózolt a kamerának, most viszont egy hallal a kezében kapták lencsevégre, egy halászhajón. Az Oscar-díjas színész fotóján a legfeltűnőbb viszont nem a méretes fogás. Konkrétan látható, hogy a kis hal teljesen bekapta Matthew egyik ujját, aki mintha mi sem történt volna, tovább mosolyog a kamerába. Igen vicces kép lett az biztos, mi viszont nem nevetnénk annyira fordított helyzetben.

Forrás: Facebook/Matthew McConaughey
Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Rárepültek a celebek Jenson Buttonrahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rarepultek-a-celebek-jenson-buttonra.htmlA sármos Forma-1-es versenyző, Jenson Button kedvéért több közismert hazai sztár is megjelent egy belvárosi pubban. Mindenki szelfizni akart a pilótával!TV + Sztárok--Eltűnt a médiából Gáspár Evelin: Aggódnunk kéne?http://www.life.hu/sztarok/20150724-gaspar-evelin-eltunt-a-mediabol.htmlA rajongók már aggódnak Gáspár Evelinért, aki napok óta nem ad hírt magáról közösségi oldalain. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi történt a hollywoodi szívtipróval? Nagyon elhagyta magát Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/sztarok/20150709-matthew-mcconaughey-hollywoodi-szinesz-szinte-felismerhetetlen-legujabb-fotojan.htmlMatthew McConaughey nők ezreinek szívét rabolta már el szexi megjelenésével - most viszont mintha kicsit elhagyta volna magát.TV + SztárokOrigoÍgy hűsíti szexi testét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150720-gaspar-evelin-gaspar-bea-es-gaspar-virag-igy-husolnek-nyaron.htmlEbben a nagy hőségben muszáj mindenkinek olyan helyet, vagy elfoglaltságot találni, ami lehűti. Gáspár Evelinnek sikerült. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a lábfejét: Fotó!http://www.life.hu/intim/20150724-igy-elvezkedik-horvath-eva.htmlHorváth Éva nagyon élvezi a kényeztetést, erről pedig egy fotót is megosztott közösségi oldalán.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.