Gáspár Győző Gáspár Evelin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már aggódnak Gáspár Evelinért, aki napok óta nem ad hírt magáról közösségi oldalain. 

Tetoválást villant, nagy lábon él, fekete ruhában szexiskedik, Porschével jár shoppingolni, luxussal veri ki a biztosítékot, hűsíti a testét a forróságban. Gáspár Evelin gyakorlatilag élete minden fontos mozzanatát megosztja Instagramján és Facebookján közeli és távoli barátaival.

Néhány napja azonban valami történt! Elzárták a fotócsapot? Posztolási tilalmat rendeltek el? Talán a melegben feladta a szolgálatot Evelin telefonja? Esetleg nem menő már az Instagram?

Evelin napok óta egyetlen fényképet sem osztott meg magáról, ételéről, ruhájáról, vagy valamelyik autójáról. Talán végleg kivonult a médiából? Aggódnunk kéne?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bikiniben pózol Gáspár Evelin:

Ahogy már írtunk róla, 17 kilót fogyott Gáspár Evelin. A duci kislány rég a múlté, Győző lánya karcsú, fiatal nő lett. Az alábbi képet, melyen bikiniben pózol, Instagramjára töltötte fel korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.