Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt pereli

Forrás: AFP/Stephen Dunn -
Ashton Kutcher fotók Mila Kunis család bíróság Daily Mail per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. 

A házaspár ügyvédei pert indítottak a Daily Mailt kiadó Associated Newspapers ellen. A keresetben azzal vádolják a bulvárlapot, hogy egy magánjellegű családi eseményről közöltek fotókat, azokat teljesen más színben tüntetve fel, ráadásul mindezzel a Mail által forgalmazott ruhadarabok vásárlására próbálták ösztönözni az olvasókat.

Forrás: AFP/Stephen Dunn

A Mail online kiadása rutinszerűen használja hírességek és kevésbé ismert személyek fotóit arra, hogy a cikkekben hirdetéseket elhelyezve a képeken látható celebek ruházatához hasonló termékek megvásárlására ösztönözze az olvasókat. Kunis és Kutcher egy júniusi és egy júliusi cikk miatt perel, amelyek a mai napig elérhetőek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.