Tragédia! Válása napján vesztette el édesapját Csifó Dorina

www.facebook.com -
halál agyvérzés válás Barátok közt Csifó Dorina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddigi élete legnehezebb hónapjait éli a Barátok közt egykori sztárja, Csifó Dorina.

A színésznőről manapság rossz hírek érkeznek. A 26 éves lány, aki 22 évesen ment férjhez, tavaly egyedül maradt a babájával, közben pedig agyvérzést kapott apukája.

www.facebook.com

„Fél évig feküdt egy elfekvőben, amikor az orvosai felvetették nekünk, hogy egy otthonba szállítjuk vagy hazavihetjük, ám tudnunk kell, nem javul majd az állapota. Anyukám azonban nem adta fel, ápolta, segítette, így apu kezdett jobban lenni. Már fel tudott állni, képes volt egyedül kimenni a mosdóba, borotválkozni, háromlábú bottal járni, lépcsőzni, olyanokra, amire a kórházban nem” – mesélte Dorina a Blikknek. Nem sokkal később apukája sajnos újabb agyvérzést kapott.

„Ismét kórházba került, de már nagyon rossz állapotban volt. Az utolsó napokban már beszélni sem tudtuk vele, csak hozzá, de mindennap bementünk, hogy lássuk. A halála napján délután készültem hozzá, délelőtt ugyanis hivatalos dolgom volt. Aznap írtam alá a válási papírjaimat. Apu azonban már nem várt meg minket. Egy nagyon fontos dolgot azonban neki köszönhetünk, a betegsége ugyanis nagyon összehozta a családot. Ez lett az ő öröksége” – mondta a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.