Kis Grófo dal videó stúdió VV Dennis
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté VV Dennist kísérte el abba a stúdióba, ahol legújabb dalát is felvették.

A Life.hu riporterének legújabb videójából az is kiderül, hogy VV Dennis szerint dala túlszárnyalja Kis Grófóét, és talán még a világhírnevet is meghozza, de legalábbis kib...ssza a biztosítékot. A videóban még részleteket is hallhatsz a dalból. Íme:

Vajna Timi maga alá gyűrt ezer lóerőt és nem sikítotthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-vajna-timi-maga-ala-gyurt-ezer-loerot-es-nem-sikitott.htmlVajna Timinek végre nem kellett visszafognia magát, tövig nyomta a gázt és csikorgatta a kerekeket. Mindezt nem is egy sportkocsival, hanem egy hatalmas kamionnal tette.TV + SztárokOrigoDúl a szerelem Demcsák és új párja közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dul-a-szerelem-demcsak-es-uj-parja-kozott.htmlDemcsák Zsuzsát hatalmas meglepetés fogadta a repülőtéren. Szerelme várta a külföldi munkából hazatérő műsorvezetőt. TV + Sztárok--Ezt az égést! Koncert alatt csinálta össze magát a világsztár - azt hitte, csak pukiznia kellhttp://www.life.hu/sztarok/20150730-ed-sheeran-enekes-koncert-alatt-kakilta-ossze-magat-mert-azt-hitte-csak-pukiznia-kell.htmlA világhírű énekes komoly bajba került a minap a színpadon: bekakilt a nadrágjába.TV + SztárokOrigoMeryl Streeppel fotózkodott D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20150729-meryl-streep-vilaghiru-szineszno-csillagaval-fotozkodott-d-toth-kriszta-musorvezeto.htmlA közös fotó ugyan csak félig-meddig valósult meg, de a műsorvezető így is vidáman mosolygott amerikai kalandján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSzulák Andrea lánya tiszta anyja lett!http://www.life.hu/sztarok/20150729-igy-moziztak-egyutt-a-sztarok-es-gyermekeik.htmlHatalmasat nőttek a sztárgyerekek, így Szulák Andi lánya, Rozina is, aki egyre jobban hasonlít az anyukájára. Hogy mennyit fejlődött a többi sztár gyermeke, egy nyáresti mozizáson kiderült!TV + SztárokOrigoDukai Regina különleges vadállatot szelídítetthttp://www.life.hu/sztarok/20150729-dukai-regina-modell-egy-vadallatot-szeliditett-es-egy-hofeher-tigriskolykot-etetett-cumisuvegbol.htmlA modell csodaszép fotót posztolt, amelyen egy igazi vadállatot cumiztat anyai szeretettel és gondoskodással.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.