Hová lett a sármos Christian Bale?

Forrás: AFP, Northfoto -
színész Christian Bale Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolóan fest a Batman-filmek sármos főszereplője. 

Rövid haj, élére vasalt ing, sármos tekintet - ez már mind a múlté, ha Christian Bale-ről van szó. A színészt a minap Hollywoodban kapták lencsevégre. Loboncos haj, igénytelen külső - vajon mi történhetett az egykor nagyon is jóképű világsztárral?

Forrás: AFP, Northfoto

Pár hónapja sem volt épp csúcsformában a színész - akkor ITT írtunk róla, most azonban lényegesen lelakottabb lett...

A konyha ördöge: Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait ? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységekkel.TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150802-bodi-sylvi-modell-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-egy-kis-adrenalinfroccs-remenyeben.htmlA modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTöbbet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokOrigoNovák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huNem fogod kitalálni, mivel lepi meg Timi Andy Vajnát!http://www.life.hu/sztarok/20150731-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-kulonleges-ajandekkal-keszul-ferje-szuletesnapjara.htmlSzombaton lesz Andy Vajna 71. szülinapja. Felesége, Timi elmesélte, hogy a tavalyi hatalmas partit nagyon nehéz volt titokban tartania, és reméli, hogy az idén nem bukik le az ajándékkal.TV + Sztárok--Dekoltázsmustra: DJ Metzker Vikié továbbra is gyilkos - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-metzker-viktoria-dj-dekoltazsa-is-gyilkos-nagyon-dogos-lepet-posztolt.htmlDJ Metzker Viki, akiről legutóbb azt írtuk, hogy új szakmát tanul, és pedzegettük, hogy talán nem is zenél tovább, egy valamin biztosan nem változtat. Az pedig csodás kinézete.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.