Bruce Willis fotó pihenés színész tenger bikini Tallulah Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az alma nem esik messze a fájától" - tartja a mondás. Ebben az esetben a szállóige igaznak bizonyult, hiszen Demi Moore és Bruce Willis közös lányai örökölték szüleik csodás génjeit.

Rumer és Tallulah Willis éppen a tengerparton hűsölnek, és ezt meg is örökítették a rajongóik számára. Mindketten bikiniben pózolnak a kamerának, és nem igazán takargatják magukat, pedig Tallulah igazán nehéz időszakon van túl.

Demi Moore és Bruce Willis legfiatalabb lánya étkezési zavarral és önmaga elfogadásával küzdött nagyon sokáig, emellett komoly alkohol- és drogproblémái is voltak. Azonban a kép alapján úgy tűnik ez már a múlté, és a 21 éves sztárcsemete jól érzi magát a bőrében.

Tallulah Willis, és testvére Rummer. Forrás: Instagram/buuski

Dukai Regina ismét volt palijával kavar?http://www.life.hu/sztarok/20150811-dukai-regina-ismet-volt-palijaval-kavar.htmlRégen láttuk ennyire ragyogni Dukai Reginát. A Sziget mínusz egyedik napján volt pasijával, Feczesin Róberttel bulizott és el sem mozdult a sármos labdarugó mellől. Pedig tavaly ősszel szakítottak.TV + SztárokOrigoGönczi Gábor új szerelmével fesztiválozott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-gonczi-gabor-uj-szerelmevel-fesztivalozott.htmlGönczi Gábor bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét, Ildikót. A pszichológusként dolgozó hölgyet a Fókusz műsorvezetője magával vitte a Sziget VIP-részére, ahol lecsapott rájuk a magyar sajtó.TV + SztárokOrigoÍme, a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoKagyló, mint bimbótapasz: Teljesen kitárulkozott a visszafogott magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-polgar-odett-ket-kagyloval-takarta-mellbimboit-nyaralasa-soran.htmlPolgár Odettet egy igazán külöleges, visszafogott lányként ismerjük, aki inkább énektudásával és zenei tehetségével hódít, és nem celebkedéssel, valamint pucér szelfikkel hívja fel magára a figyelmet.TV + Sztárok--Rékasi Károly a felelős a balesetéért? Rendőrök hallgatták ki a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20150811-rekasi-karolyt-motorbalesete-miatt-rendorok-hallgattak-ki.htmlBalesetének körülményei miatt hallgatták ki a rendőrök Rékasi Károlyt. Az ügy egyes információk szerint akár meglepő fordulatot is vehet. TV + Sztárok--VV Béci feleségét menekültnek nézték és megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-vv-beci-feleseget-sulyosan-sertegettek-a-metron-mert-menekultnek-neztek.htmlSúlyos sérelem érte az egykori villalakó, VV Béci feleségét, akit rövid utazása alatt érte atrocitás a metrón.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.