Rékasi Károly a felelős a balesetéért? Rendőrök hallgatták ki a színészt

Forrás: RTL Klub -
motorbaleset közúti baleset színész sérülés rendőr Barátok közt kórház RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetének körülményei miatt hallgatták ki a rendőrök Rékasi Károlyt. Az ügy egyes információk szerint akár meglepő fordulatot is vehet. 

Ahogyan arról a Life.hu korábban többször is beszámolt, Rékasi Károly még júniusban szenvedett súlyos motorbalesetet, amikor a 22. kerületben, nem messze az RTL Klub székházától, a Háros utca és a Gyöngyszem utca kereszteződésében egy autóssal ütközött. A színész szerencsére már jól van, most azonban arról szólnak a hírek, hogy rendőrségi kihallgatáson kellett részt vennie a baleset miatt.

Forrás: RTL Klub

A Bors ennek apropóján többek közt arról kérdezte a színészt, hogy gyanúsítottként hallgatták-e ki, a lap egyes információi szerint ugyanis állítólag a balesettel kapcsolatban felmerült a színész felelőssége is. Rékasi Károly megerősítette, hogy részt vett a kihallgatáson, a továbbiakról azonban annyit mondott, hogy ügyvédje tanácsára nem nyilatkozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.