Jennifer Aniston nem hívta meg a Jóbarátok szereplőit az esküvőjére

Forrás: AFP/Jason Merritt -
esküvő színésznő házasság Jóbarátok Hollywood titkos Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja bombaként robbant a hír, hogy Hollywood egyik legkapósabb színésznője a legnagyobb titoktartásban férjhez ment. Úgy tűnik, alaposan megválogatta a vendéglistát.

A Life&Style magazin magazin szerint Aniston és Theroux egy titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent Jen Bel Air-i kastélyának hátsó kertjében, ahol a hírek szerint Sia egyik dalára táncolt először a hitvesi pár. A vendégekkel állítólag titoktartási szerződést kötöttek, és többen is úgy tudták, hogy egy születésnapi bulira hivatalosak. A régi barátok közül azonban sokan nem kaptak meghívást az év eseményére. Aniston meglepő módon nem hívta meg több Jóbarátok kollégáját sem, például a Joeyt alakító Matt LeBlanc-t vagy a Chandler karakterét játszó Matthew Perryt. Sőt, még a Rosként ismert David Schwimmer sem jelent meg - írja a Contact Music.

Jennifer Aniston és Justin Theroux Forrás: AFP/Jason Merritt

"Meglepődtem, és egyáltalán nem tudtam róla, de sok boldogságot kívánok nekik" - mondta Matthew Perry. LeBlanc, akivel nemrég igen intim pletykák kerültek napvilágra a színésznővel kapcsolatban, szintén megértően reagált a történtekre. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a sorozat két női főszereplője, Lisa Kudrow és Courtney Cox viszont neve szerepelt a vendéglistán. Vajon miért nem hívta meg "egykori barátait" a világhírű sztár?

A Balaton Sound sztárját, Pumped Gabót is képernyőre teszi a TV2http://www.life.hu/sztarok/20150812-a-balaton-sound-sztarjat-pumped-gabot-is-kepernyore-teszi-a-tv2.htmlAz már korábban kiderült, hogy az RTL Klub két bombázójával erősít a TV2 hamarosan képernyőre kerülő sikerműsora, az Ezek megőrültek! De nem csak a két dögös lány, hanem a Balaton Sound sztárja is versenybe száll.TV + SztárokOrigoSúlyos baleset érte Gérard Depardieu-t - Majdnem meghalt!http://www.life.hu/sztarok/20150812-gerard-depardieu-t-sulyos-baleset-erte-es-ez-majdnem-az-eletebe-kerult.htmlA színész az Asterix és Obelix 1999-es forgatásán úszott meg egy motorbalesetet, amiről eddig az egész stáb hallgatott.TV + SztárokAFPMegmutatták Heath Ledger Jokerként írt naplójáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-heath-ledger-ongyilkos-lett-elokerult-a-jokerkent-irt-naploja.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra a napokban, amikor is előkerült a tragikus hirtelenséggel elhunyt világhírű színész naplója.TV + SztárokOrigoÍme, az első képek Jennifer Aniston esküvőjérőlhttp://www.life.hu/intim/20150810-jennifer-aniston-es-justin-theroux-eskuvoi-kepei.html3 év együttlét után végre sor került a hollywoodi sztárvilág egyik legjobban várt esküvőjére. A titkos menyegzőről a People magazin közölt exkluzív fényképeket.IntimAFPMajka is elkíséri Curtist az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150811-majka-rapper-musorvezeto-elkiseri-baratjat-curtist-rappert-amerikai-eskuvojere.htmlA rapper nemrégiben eljegyezte barátnőjét. Az esküvőt Miamiban tartják, ahonnan majd Las Vegasba utaznak.TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs letagadta Zimány Lindáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-dzsudzsak-balazs-sztarfocista-letagadta-egykori-szerelmet-zimany-linda-modellt.htmlA sztárfocista - aki egyébként a modell exkedvese - mosolyogva közölte a Sziget Fesztiválon, hogy nem ismeri sem a modellt, sem új párját, Kedves Ferencet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.