Berki Krisztián meghitt fotón pózolt Pamelával – Most akkor együtt vannak?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
meghitt Cserpes Laura család Pamela szerelem szakítás szülinap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az egykori pár álltja, már csak kislányuk köti össze őket, a Berki Krisztián által legutóbb posztolt családi kép másról tanúskodik.

Idilli család, amely éppen szülinapot ünnepel - akárki ránézne Berki Krisztián fotójára, tényleg azt hihetné, egy szerelmes, harmonikus párt lát a kislányukkal. Igaz, még ez is előfordulhat, hiszen a műsorvezető szerelmi élete olyan kesze-kusza, hogy talán már ő sem igazodik ki rajta. Pamelával hosszú huzavona után szakítottak, majd, amikor az Éden Hotel műsorvezetője lett rendre hírbe hozták a show női szereplőivel. Utána pedig következett Cserpes Laura, akivel két hónap után különváltak útjaik. Akkor Laura a következőt nyilatkozta: „Jó embernek tartom, és tudom, mennyire szereti a kislányát, ezért drukkolok neki, hogy a családja mellett találja meg újra a boldogságot"- lehet, hogy Krisztián komolyan vette az üzenetet és ezentúl a családjának él?

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"A tegnapi motorozásból hazaérve a kiscsaládom fogadott Jázminkával egyetemben, valamint a Zsóka által készített speciális rizs-csirke torta, aminek Nati azonnal neki is látott" - írta a kép mellé Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.