Brutális dekoltázzsal búcsúzik a Maldív-szigetektől Hódi Pamela - Fotó!

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela dekoltázs nyaralás villantás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már korábban is írtunk, a Maldív-szigeteken tölti romantikus nyaralását Hódi Pamela és Berki Krisztián, akik között a jelek szerint újra dúl a szerelem. 

Hódi Pamela, aki nemrég eléggé beszólt a kommentelőknek, csodálatos dekoltázst villantott maldív-szigeteki nyaralásuk utolsó napján. A sztár egy egyszerű fekete bikiniben villantotta meg formás alakját, szettjét pedig kiegészítői tették igazán különlegessé. Az üdülésre egyébként Berki Krisztiánnal érkezett, akivel a jelek szerint ismét együtt vannak.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockZimány Linda bevallotta, mit szeret a legjobban Kedves Ferencbenhttp://www.life.hu/intim/20150821-zimany-linda-az-eszeert-szeretett-bele-kedves-ferencbe.htmlNemrég bombaként robbant a hír, hogy a szépséges Zimány Linda és Kedves Ferenc egy párt alkotnak. A modell most bevallotta, mit szeret a legjobban a férfiban. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huA Pszichológus Pasi: A vonzás törvénye - működik vagy sem?http://www.life.hu/intim/20150819-pszichologus-pasi-vonzas-torvenye-mukodik-nepbetegseg.htmlHosszútávú terveink között szerepel ott szerepel a lottó ötös, a életfogytig tartó boldogság, a szakmai sikerek és a megfelelő önbecsülés is. A Pszichológus Pasi ezúttal a vonzás törvényét veszi górcső alá, amelyet ha komolyan vennénk, talán nem húznánk gátat a saját életünk csodái ellen!IntimThinkstockHoppá! Mégsem válnak Ben Affleck-ék?http://www.life.hu/intim/20150819-ben-affleck-es-jennifer-garner-megsem-valnak.htmlBen Affleck és Jennifer Garner csak vicceltek volna? Úgy tűnik, mégsem válik el a hollywoodi házaspár.Intim--Hatalmas keblekkel dobja fel ezt az esős napot az ÉNB sztárjahttp://www.life.hu/intim/20150819-enb-karola-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-melles-kepet-poszolt.htmlAz Éjjel-nappal Budapest tetovált szépsége, Karola tudja, hogy lehet felmelegíteni egy ilyen szörnyű, esős napot.Intim--Judy bevallotta, hogy mentette meg házasságáthttp://www.life.hu/intim/20150819-judy-a-groovehouse-enekesnoje-bevallotta-hogy-mentette-meg-hazassagat.htmlA Groovehouse énekesnője bevallotta, kislánya születése után válságba jutott a kapcsolata.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.